• 瀏覽: 6,408
  • 回覆: 33
體力透支了,宜家年齡越大覺得不如以前,每天從早到晚都做家務湊小朋友,陪小朋友玩,教佢地,仲要餵飽老公,我覺得是超乎常人的體力,睡5至6個鐘,宜家頂唔順了,唔可以再熬夜了。🙄🙄🙄

熱賣及精選
你幾大?

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-4-9 10:09 PM 發表

體力透支了,宜家年齡越大覺得不如以前,每天從早到晚都做家務湊小朋友,陪小朋友玩,教佢地,仲要餵飽老公,我覺得是超乎常人的體力,睡5至6個鐘,宜家頂唔順了,唔可以再熬夜了。🙄🙄🙄
遲早捱殘晒

引用:
原帖由 春天黃色主角 於 2021-4-9 10:25 PM 發表

你幾大?
未到30歲

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-4-9 11:20 PM 發表

遲早捱殘晒
係呀!自己折磨自己。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-4-9 11:26 PM 發表

係呀!自己折磨自己。
沒辦法
咁早結婚又要湊仔
我識既湊仔婆捱幾年好多都變晒家有喜事的吳君如了

返工真係好過做家務。

如果有能力就請工,吾請工人都買清潔robot, 洗碗碟機。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-4-9 10:09 PM 發表

你晚晚要餵飽老公架咩 甘應該神采飛揚 皮膚白裡透紅喎

引用:

多D休息一下

睇住身體啊

要識得搵人幫手,及平衡心態。

引用:

好多人同你一樣。
所以,揀唔餵老公,或唔做家務。

老公一定要餵飽,大家都Happy,家務搵個鐘點幫輕下

心想事成
好好休息,慢慢長路

引用:

無事的

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]