• 瀏覽: 5,289
  • 回覆: 53
呢句絶對係事實,以前我唔信而家信!

熱賣及精選
但有前提 ... 你唔可以太窮

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2021-4-9 04:05 PM 發表

窮L壞無乜用

渣男最招女人喜歡

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2021-4-9 04:05 PM 發表

係咪因為見到美國啲政客個個都有桃色糾紛?

又窮又矮又樣衰又郁手郁腳,咁都溝到靚女

引用:
原帖由 sobel123 於 2021-4-9 07:43 PM 發表

又窮又矮又樣衰又郁手郁腳,咁都溝到靚女
人地辛苦你唔知. 阿差一等難民都溝到靚女

我的理想型(SinB)
引用:

呃鬼食豆付

也媽嗲,也媽嗲,壊男人所作所為。

後生女,未玩夠
鐘意壞男人,並不出奇

3x歲,年紀漸大
又想搵好男人埋單

一個男人愛上一個壞男人

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:

其實唔係囉,世上邊有人最鍾意壞男人?莫非無錢又明知佢打女人都死過去咩?莫非無錢知佢一有啲錢去食白粉又死過去咩?
唔排除間唔中係有!仲包埋個男人添!
亦唔排除間唔中係有,好識氹女嘅男人,個女嘅又知佢好多女人圍,呢啲女人通常都自以為是,諗住自己有本事食硬個男人嘅!
但係我唔覺得女人會固意揀壞男人!

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-4-9 10:21 PM 發表

後生女,未玩夠
鐘意壞男人,並不出奇

3x歲,年紀漸大
又想搵好男人埋單
未必關唔關玩唔玩夠事,只係自視過高,以為有本事食得住對方!

引用:
原帖由 勁蠢人一名 於 2021-4-9 10:35 PM 發表

其實唔係囉,世上邊有人最鍾意壞男人?莫非無錢又明知佢打女人都死過去咩?莫非無錢知佢一有啲錢去食白粉又死過去咩?
唔排除間唔中係有!仲包埋個男人添!
亦唔排除間唔中係有,好識氹女嘅男人,個女嘅又知佢好多女人圍,呢啲女人通常都自以為是,諗住自己有本事食硬個男人嘅!
但係我唔覺得女人會固意揀壞男人!
但我真係見過呢D個案!

認同

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]