• 瀏覽: 5,148
  • 回覆: 76
  • 追帖: 2
我老公比我發現係雞蟲已經一年了,呢一年來我都冇信任過佢,我不相信眼淚能令我愛下去...為了BB過得一日得一日。唔知你地被老婆發現後是否真的會改過,不再去雞竇。反正我真係唔再相信我老公了...無論佢呢一年點位置分享,點壓縮經濟,點自覺,我都唔再信任了,餘下日子點放過自己。

熱賣及精選
引用:
原帖由 我老公係雞蟲 於 2021-4-9 02:35 PM 發表

我老公比我發現係雞蟲已經一年了,呢一年來我都冇信任過佢,我不相信眼淚能令我愛下去...為了BB過得一日得一日。唔知你地被老婆發現後是否真的會改過,不再去雞竇。反正我真係唔再相信我老公了...無論佢呢一年點位置分享,點壓縮經濟,點自覺,我都唔再信任了,餘下日子點放過自己。
接受現實啦
十個男人九個滾,有一個仲諗緊
去醫院check下好,比佢惹到啲咩病仲煩

唔得坐下嚟好好談談?

要改變既係你自己,一係接受,一係放棄,紏纏在記億中只係令自己辛苦

我都剛剛發現老公搵一樓一,但唔知佢其實由幾時開始,有左小朋友跟本就無得揀,決定權經已唔響自己手,要顧及小朋友,唔忍心佢變成單親家庭,但條刺會響個心入面直到死個刻,或者等小朋友成年,有機會就做個決定令自己得到解脫,一齊加油,每日提醒自己小朋友係你繼續落去ge動力

引用:
原帖由 失~望 於 2021-4-9 10:47 PM 發表

我都剛剛發現老公搵一樓一,但唔知佢其實由幾時開始,有左小朋友跟本就無得揀,決定權經已唔響自己手,要顧及小朋友,唔忍心佢變成單親家庭,但條刺會響個心入面直到死個刻,或者等小朋友成年,有機會就做個決定令自己得到解脫,一齊加油,每日提醒自己小朋友係你繼續落去ge動力
小朋友係無辜的,堅持多陣吧,真係唔得就無辦法了。其實香港成街都係雞竇,避免唔到。

下決心

看滿地落花  曾經璀燦
一樹紅花  曾在風中招手
曾是飛紅  織許多許多的夢
曾是春天  來得太遲
花開轉瞬又花落
引用:
原帖由 我老公係雞蟲 於 2021-4-9 02:35 PM 發表

甘呢一年你有無比老公搞?

引用:
原帖由 我老公係雞蟲 於 2021-4-10 01:14 AM 發表

小朋友係無辜的,堅持多陣吧,真係唔得就無辦法了。其實香港成街都係雞竇,避免唔到。
咪係羅 而家社會 一係有小3,一係叫雞 你另願佢叫雞好過有小3拉

引用:

妳唔放過佢就冇可能放過到自己🤷🏼‍♂️正所謂人生自古誰無錯呢?🤷🏼‍♂️

引用:

你都係快啲同佢斬纜然後重新上路

各位師姐錯晒了。

引用:

定期更新,開帖,好易過。
你都開咗幾次。

佢都知錯,樓主咪比次機會佢囉,有時做人要隻眼開隻眼閉,下下咁認真好難過一世

引用:

有冇了解過點解佢要叫雞?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]