• 瀏覽: 5,031
  • 回覆: 55
  • 追帖: 1
我依家工作冇,剛大學畢業。
想要佢打了孩子有點講唔出口,之不過我真嘅唔想結婚,佢卻想結婚了。 各位畀點意見?

熱賣及精選
不想結婚不想要孩子就做好措施啊,你這樣又上人家身又傷人家心

煽情的戏,谁和我演绎。。。
又要搞野,又搞大人地個肚,這是你所作的業

方法唔係冇,不過你做唔出架啦🤣

在下無德無能,除食花生和取材,已經不再做第三件事了
你點咁乸西呢,為女仔不值

引用:
原帖由 晚間古寶寶 於 2021-4-9 10:36 AM 發表

我依家工作冇,剛大學畢業。
想要佢打了孩子有點講唔出口,之不過我真嘅唔想結婚,佢卻想結婚了。 各位畀點意見?
哦…你肯做仆街無賴渣男能樣咪得囉!

佢吹你唔漲!

引用:
原帖由 果個巧屋 於 2021-4-9 01:44 PM 發表

不想結婚不想要孩子就做好措施啊,你這樣又上人家身又傷人家心
我唔系特登想傷害佢身體

引用:
原帖由 BB六歲 於 2021-4-9 02:39 PM 發表

又要搞野,又搞大人地個肚,這是你所作的業

方法唔係冇,不過你做唔出架啦🤣
我想委婉點,讓佢想通了

引用:
原帖由 晚間地獄蝦米 於 2021-4-9 04:00 PM 發表

你點咁乸西呢,為女仔不值
我知自己咁想唔對,可我就系唔想為了孩子結婚啊

引用:
原帖由 josechong@@ 於 2021-4-9 10:29 PM 發表

哦…你肯做仆街無賴渣男能樣咪得囉!

佢吹你唔漲!
我想要佢去打了,又唔想讓佢覺得我系渣男

引用:
原帖由 晚間古寶寶 於 2021-4-9 22:48 發表

我想委婉點,讓佢想通了
你真係覺得你說服到佢落仔,又邊使走上網嗌救命?

都係唔好教壞你比較好⋯⋯🤣

引用:
原帖由 BB六歲 於 2021-4-9 10:53 PM 發表

你真係覺得你說服到佢落仔,又邊使走上網嗌救命?

都係唔好教壞你比較好⋯⋯🤣
需要教壞!! 明確講就系想要佢打了孩子又唔得責怪我!求方法

引用:
原帖由 晚間古寶寶 於 2021-4-9 23:01 發表

需要教壞!! 明確講就系想要佢打了孩子又唔得責怪我!求方法
將你教壞但自己冇任何利益,咁點解要咁做呢?
簽名檔已經寫到明除取材同食花生,唔會再做第三件事
如果你想要用「助人為快樂之本」呢七個字R免費教學的,咁你不可能會如願
對現在的B仔而言,如果只係多一個朋友,咁真係唔要都罷

最後,你既思考速度係要同時間鬥快架
希望你響個b出世之前諗得到解決方法啦,加油囉🤣

引用:
原帖由 晚間古寶寶 於 2021-4-9 10:52 PM 發表

你叫條女墮胎嘅行為唔係渣男係咪呢?請問?

引用:
原帖由 晚間古寶寶 於 2021-4-9 10:52 PM 發表

你渣就梗 不過你唔想負責就無謂生出黎害左個b害左條女
你老作自己有家族遺傳病 試下昆唔昆到條女

引用:
原帖由 BB六歲 於 2021-4-9 11:23 PM 發表

將你教壞但自己冇任何利益,咁點解要咁做呢?
簽名檔已經寫到明除取材同食花生,唔會再做第三件事
如果你想要用「助人為快樂之本」呢七個字R免費教學的,咁你不可能會如願
對現在的B仔而言,如果只係多一個朋友,咁真係唔要都罷

最後,你既思考速度係要同時間鬥快架
希望你響個b出世之前諗得到解決方法啦,加油囉🤣
我依家正為此事頭疼,你呢話噉解系我不可能讓佢打了孩子唔怨我,系達唔到我想要嘅效果嘅對咩?😢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]