• 瀏覽: 10,516
  • 回覆: 32
  • 追帖: 2
不要誤會我在講性交的姿勢,我是說現今女權至上,從前男主外,女主內的日子已經不合時宜,在我身邊很多親朋戚友,他們的老婆往往比老公搵得更多,有些甚至老婆出外打工養家(正如家中的賓賓及印印),老公悠閒在家,背著老婆出去偷食,不知已婚的師兄/師姐有沒有同感呢?

附件

9C0EBEFD-881D-4D49-86F8-72DE9F98C446.jpeg(81.48 KB)

2021-4-9 05:26 AM

熱賣及精選
引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2021-4-9 05:26 AM 發表

不要誤會我在講性交的姿勢,我是說現今女權至上,從前男主外,女主內的日子已經不合時宜,在我身邊很多親朋戚友,他們的老婆往往比老公搵得更多,有些甚至老婆出外打工養家(正如家中的賓賓及印印),老公悠閒在家,背著老婆出去偷食,不知已婚的師兄/師姐有沒有同感呢?
一早就係啦!
女在上面,爽好多。
唔係講洞房姿勢。

現在男人的地位越來越低了,全是女人說了算

引用:
原帖由 unoteseven 於 2021-4-9 11:23 AM 發表

一早就係啦!
女在上面,爽好多。
唔係講洞房姿勢。
我都鐘意女波士😜

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2021-4-9 05:26 AM 發表

不嬲都係女上男下

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-4-9 12:07 PM 發表

不嬲都係女上男下
引慾褲重。

引用:

實力至上。
偷唔偷食係機會問題,亦係個人問題啫。

我都好想有阿姨可以養我 ... 可惜E+健身室要戴口罩 , 即係唔駛健身 ,
無八舊朱古力 , 點引D阿姨???

男女平等

引用:
原帖由 樓上捉碼頭 於 2021-4-9 04:27 PM 發表

男女平等
係架 ... 不過其實又有少少唔係 , 而係 "女性優先主義"

咁你又俾啲咁嘅題目出嚟!?唔好誤會!

引用:

而家好多女人揾錢比男人多,在家話語權大咗好多,係事實嚟.
但男人亦冇你提及到咁唔掂,悠閒在家的,相信只是極小數,本人甚至未見過.
偷唔偷食呢啲嘢男女都有機會,同埋未必全部男人都咁做!

其實也正常了,誰能力大就誰上了!

女波士帶來不少負面工作問題。下刪一億字。

女上司正卜皆!等天收。成日自以為是,等報應。

母系社會女權時代,女主外,男主內

Corian加工厂
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]