• 瀏覽: 29,491
  • 回覆: 148
  • 追帖: 1
啱啱個長假期女朋友無啦啦話想行山,我咪話好囉,平時佢又唔點運動,我咪準備好晒所有嘢陪佢行,外套、得力素、水都帶幾支上山。

佢比咗個路線圖我,約我係地鐵站等,我聽過好多人都係地鐵站出發,行到去起點當熱身,之後先正式上山,我以為佢都係咁……

嗰日我早到,佢準時到,我見佢淨係帶咗個袋仔,一件運動內衣,瑜珈褲就話行山,我仲沾沾自喜咁讚自己做好準備……

點知一集合,佢就行去的士站度,同司機講直上山頂……WHAT??

落咗車之後,行咗半個鐘左右,就到個個地點,佢好興奮咁比部手機我叫我幫佢影相,佢就係度不停擺POST,行半個鐘,影相都影咗十幾分鐘,影飽影夠,就係上面HEA咗陣,之後人開始多,佢就話落山啦……吓????

之後原路行返去,去到有馬路即係啱啱落車個位,佢就叫車,冇幾耐,的士到,佢又上車一齊走……

原本佢係IG啲行山女神度見到有個位影相好靚,於是想去影相打個卡,但係又唔想點行……於是就的士上去影幾張相打個咭就落山……真係汗都冇出過滴……

之後見佢IG出個乜「假日上山行下,流下汗,好滿足」之類之類……

熱賣及精選
引用:
原帖由 飯兵兵 於 2021-4-8 04:56 PM 發表

啱啱個長假期女朋友無啦啦話想行山,我咪話好囉,平時佢又唔點運動,我咪準備好晒所有嘢陪佢行,外套、得力素、水都帶幾支上山。

佢比咗個路線圖我,約我係地鐵站等,我聽過好多人都係地鐵站出發,行到去起點當熱身,之後先正式上山,我以為佢都係咁……

嗰日我早到,佢準時到,我見佢淨係帶咗個袋仔,一件運動內衣,瑜珈褲就話行山,我仲沾沾自喜咁讚自己做好準備……

點知一集合,佢就行去的士站度,同 ...
港囡係咁架啦,想點。

引用:
原帖由 飯兵兵 於 2021-4-8 04:56 PM 發表

social media晒命姐!

帶幾支水上山做咩?淋花?

引用:

可以想像得到,你哋共赴巫山時,佢都一樣係會咁…

下次跑步啦 
跑10K 

引用:

好明顯,你係佢男性朋友唔係男朋友,佢係咩人你唔知咩?

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
邊座山可以的士上落?

「公主病」病發。

你可以考慮揹娘娘上山,再揹娘娘落山,甘米流得你夠開心囉

柄你
引用:

旨在打咭

引用:

😂😂😂

一時間甚至唔知講甚麼好

佢與微風,皆不可握.
引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-4-8 06:15 PM 發表

帶幾支水上山做咩?淋花?
我平時乜都唔做都飲 2L 清水,行山都叫運動我飲 1L,又幫女朋友準備 1L,差唔多啦

引用:
原帖由 低能的你 於 2021-4-8 11:36 PM 發表

你可以考慮揹娘娘上山,再揹娘娘落山,甘米流得你夠開心囉
咁不如考個直升牌

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]