• 瀏覽: 8,202
  • 回覆: 104
做保安14000有間公屋住 樣普通
自己無太多主見 最好女仔話事 
平時放假都會系屋企過 唔食煙唔飲酒
有朋友叫我去行山 踩單車我都會去 自己比較被動型多d

有無女仔願意同我認識

熱賣及精選
引用:
原帖由 唯一的人 於 2021-4-8 01:27 PM 發表

有無女仔願意同我認識
搵番啲保安阿姐應該有市場!

單係階層唔同呢點已經好難追到白領女性...

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
引用:
原帖由 多明戈 於 2021-4-8 02:53 PM 發表

單係階層唔同呢點已經好難追到白領女性...
普通女仔可以啦 問題我無咩自信

引用:
原帖由 唯一的人 於 2021-4-8 03:07 PM 發表

普通女仔可以啦 問題我無咩自信
1. 要擴闊生活圈子, 如果身邊連女性普通朋友都少的話, 就更加唔好期望可以從中搵到對象;

2. 要表現得大方D, 識女果陣先唔好諗住係搵伴侶, 而係由普通朋友嘅角度, 因為FRD搭FRD之下最終搵到理想對象嘅個案都係唔少的.

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
佢話事?!佢話以後散子你拎大紙佢袋,無得扑野,嚴格遵守沖涼期間要打完飛機夜晚先好上返你自己張床,咁點啊?

引用:
原帖由 多明戈 於 2021-4-8 03:14 PM 發表

1. 要擴闊生活圈子, 如果身邊連女性普通朋友都少的話, 就更加唔好期望可以從中搵到對象;

2. 要表現得大方D, 識女果陣先唔好諗住係搵伴侶, 而係由普通朋友嘅角度, 因為FRD搭FRD之下最終搵到理想對象嘅個案都係唔少的.
多謝意見 我會投入去同朋友聚會 最近一年都自閉 

引用:
原帖由 唯一的人 於 2021-4-8 01:27 PM 發表

有無女仔願意同我認識
好介意

引用:

有無女仔願意同我認識
應該無女仔願意識你,太普通加低人工!呢啲野等同啲呃仔睇嘅動漫一樣!
個男主角,平凡唔特別,讀書唔叻!運動唔叻!總之係平凡到唔平凡,唯一優點就心地善良(呢啲通常係動漫設定) !真人未必善良!
但係女啲故事九唔搭八,啲女比呢個咁平凡嘅男生吸引住!
現實尤其香港女仔係天下第一嘅諗法!根本無可能發生!

引用:

有無女仔願意同我認識
咩年紀?

幾多歲
身高,體重, 有無頭髮

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa
揾近個清潔嬸嬸照顧你。

上市集團部門主管
年薪共收入約一百萬
內地有樓
香港大學畢業, 共有五個學位
不好煙 不好酒
平日喜歡炒股 睇書 玄學 旅行
不好動態活動

會不會有美女垂青?

金玄棧@玄武子
引用:

有無女仔願意同我認識
緣份到嘅時候你就會遇到啱既人㗎啦😁,唔好理其他人講嘅嘢,加油

你呢世都係食自己算把啦,人工低住公屋,最重要做男人無主見一啲男人味都無,簡單啲講收得皮

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]