• 瀏覽: 39,111
  • 回覆: 164
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2021-4-8 01:02 PM 發表

1. 對於化妝呢回事懶左, 基本上都係化淡妝, 一來都冇人睇到你個樣, 二來戴左口罩容易焗到滿面油廢事化濃妝

2. 自信心高左, 睇唔到樣硬係覺得自己靚左, 睇口罩小姐選舉個陣心諗, 我都參加得啦

3. 見到朋友同事個樣反而有啲陌生, 講真之前Home office長時間, 加上見面都係戴口罩, 又限聚令, 基本上都好少見到大家除罩個樣, 近排因為疫情好返啲同返啲朋友同事食飯, 大家一 ...
連掃街都唔方便。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
戴上口罩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2021-4-8 01:02 PM 發表

1. 對於化妝呢回事懶左, 基本上都係化淡妝, 一來都冇人睇到你個樣, 二來戴左口罩容易焗到滿面油廢事化濃妝

2. 自信心高左, 睇唔到樣硬係覺得自己靚左, 睇口罩小姐選舉個陣心諗, 我都參加得啦

3. 見到朋友同事個樣反而有啲陌生, 講真之前Home office長時間, 加上見面都係戴口罩, 又限聚令, 基本上都好少見到大家除罩個樣, 近排因為疫情好返啲同返啲朋友同事食飯, 大家一 ...
由於戴住口罩聞到自己口氣
所以轉咗食素

回覆 引用 TOP

要戴住口罩食嘢真係巧辛苦

回覆 引用 TOP

習慣左帶住口罩有安全感左

回覆 引用 TOP

可能第時可以唔帶我都會帶又唔洗化妝

回覆 引用 TOP

戴咗口罩講嘢好似抖唔到氣咁

回覆 引用 TOP

但戴口罩之後少咗機會化濃妝

第三點 ,我又唔會覺得同朋友陌生左喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-4-8 02:45 PM 發表

戴左口罩周街靚仔靚女!
個世界美好咗,哈哈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 揸頸就命 於 2021-4-8 03:19 PM 發表

會買唔同色口罩黎襯衫
我有啲朋友都會咁做

回覆 引用 TOP

戴口罩對健康同埋對個人護理來講都係好事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2021-4-8 04:00 PM 發表

豬扒嗰啲戴咗口罩都係西面
so 9 sad

回覆 引用 TOP

鼻敏感好返好多^_^

回覆 引用 TOP

自信心都大左

回覆 引用 TOP

引用:

有同感,但返到屋企除咗口罩好舒服

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]