• 瀏覽: 39,134
  • 回覆: 164
  • 追帖: 7
根本就無必要改變咩。。。衛生好多,對人健康一定有好處。。

Oman~

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2021-4-8 01:02 PM 發表

1. 對於化妝呢回事懶左, 基本上都係化淡妝, 一來都冇人睇到你個樣, 二來戴左口罩容易焗到滿面油廢事化濃妝

2. 自信心高左, 睇唔到樣硬係覺得自己靚左, 睇口罩小姐選舉個陣心諗, 我都參加得啦

3. 見到朋友同事個樣反而有啲陌生, 講真之前Home office長時間, 加上見面都係戴口罩, 又限聚令, 基本上都好少見到大家除罩個樣, 近排因為疫情好返啲同返啲朋友同事食飯, 大家一 ...
曰笨AV戴住口罩少西更加正呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2021-4-8 01:02 PM 發表

1. 對於化妝呢回事懶左, 基本上都係化淡妝, 一來都冇人睇到你個樣, 二來戴左口罩容易焗到滿面油廢事化濃妝

2. 自信心高左, 睇唔到樣硬係覺得自己靚左, 睇口罩小姐選舉個陣心諗, 我都參加得啦

3. 見到朋友同事個樣反而有啲陌生, 講真之前Home office長時間, 加上見面都係戴口罩, 又限聚令, 基本上都好少見到大家除罩個樣, 近排因為疫情好返啲同返啲朋友同事食飯, 大家一 ...
自信心提升左🤣
可惜既係多左口罩瘡,皮膚焗到差左好多

回覆 引用 TOP

焗到塊面每日爆一粒,特別鼻兩旁,啲印唔識甩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 麥斯特羅 於 2021-4-8 03:14 PM 發表

不可能的,口罩能有效隔阻細菌病毒等等,皮膚只會比以前更好。
除非閣下 -
1。貪便宜買劣質口罩。
2。個人衛生習慣差,不洗臉。
https://www.sundaymore.com/skin-care/戴口罩-皮膚差-暗瘡-護膚-762721/

點會無可能 成日焗住塊面
皮膚變差 毛孔大 暗瘡好正常

回覆 引用 TOP

化少咗妝係真
皮膚又差咗

就算疫情過咗、都會繼續帶口罩。
一來香港空氣污染嚴重、
二來人口密集、帶咗衛生啲。

引用:
原帖由 程朗 於 2021-4-8 03:10 PM 發表

十日唔駛剃鬍鬚
😷×2🥸

回覆 引用 TOP

舔西...條脷好似慢咗

回覆 引用 TOP

成條街冇醜女

回覆 引用 TOP

小左嗅到別人放臭屁

回覆 引用 TOP

戴口罩唔洗迫住笑..真係好...

回覆 引用 TOP

好多女自我感覺良好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間古寶寶 於 2021-4-8 02:34 PM 發表

戴口罩好,出門都唔使洗臉了
連牙都唔使擦!!

回覆 引用 TOP

引用:

係街冇再食魚蛋鹵味串,冇再飲野。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]