• 瀏覽: 42,155
  • 回覆: 177
  • 追帖: 6
1. 對於化妝呢回事懶左, 基本上都係化淡妝, 一來都冇人睇到你個樣, 二來戴左口罩容易焗到滿面油廢事化濃妝

2. 自信心高左, 睇唔到樣硬係覺得自己靚左, 睇口罩小姐選舉個陣心諗, 我都參加得啦

3. 見到朋友同事個樣反而有啲陌生, 講真之前Home office長時間, 加上見面都係戴口罩, 又限聚令, 基本上都好少見到大家除罩個樣, 近排因為疫情好返啲同返啲朋友同事食飯, 大家一除罩, 總係覺得有啲陌生

4. 買勁多款唔同款式既口罩, 而加D口罩真係好多好靚, 簡直係另一個時尚潮流

5. 好似慣左唔再好覺得好焗, 記以前病左戴口罩, 由其夏天, 一戴左口罩就覺得自己要窒息死, 但而加好似慣左咁, 又唔係真係好辛苦姐, 仲可以遮住溶妝個衰樣

你地呢?有冇咩生活改變?

Taylor Taylor Taylor Swift...
Tailor Tailor Tailor Made...
熱賣及精選
引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2021-4-8 01:02 PM 發表

1. 對於化妝呢回事懶左, 基本上都係化淡妝, 一來都冇人睇到你個樣, 二來戴左口罩容易焗到滿面油廢事化濃妝

2. 自信心高左, 睇唔到樣硬係覺得自己靚左, 睇口罩小姐選舉個陣心諗, 我都參加得啦

3. 見到朋友同事個樣反而有啲陌生, 講真之前Home office長時間, 加上見面都係戴口罩, 又限聚令, 基本上都好少見到大家除罩個樣, 近排因為疫情好返啲同返啲朋友同事食飯, 大家一 ...
塊面多左粒粒, 明明我青靚白淨

引用:
原帖由 蔥上雲燒 於 2021-4-8 01:04 PM 發表

Me 2
不過就係好彩有口罩遮到...但食野要除低都係會被人睇到....

其實戴口罩是一個好的習慣.....

戴口罩好,出門都唔使洗臉了

引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2021-4-8 01:02 PM 發表

3. 見到朋友同事個樣反而有啲陌生, 講真之前Home office長時間, 加上見面都係戴口罩, 又限聚令, 基本上都好少見到大家除罩個樣, 近排因為疫情好返啲同返啲朋友同事食飯, 大家一 ...
戴左口罩周街靚仔靚女!

十日唔駛剃鬍鬚

引用:
原帖由 蔥上雲燒 於 2021-4-8 01:04 PM 發表

不可能的,口罩能有效隔阻細菌病毒等等,皮膚只會比以前更好。
除非閣下 -
1。貪便宜買劣質口罩。
2。個人衛生習慣差,不洗臉。

引用:
原帖由 蔥上雲燒 於 2021-4-8 13:04 發表

仲要好耐都未清到,又集中

Touch wood 帶左口罩 真的少咗啲病痛

d女仔靚左

6. 可以聞到自己個口有幾臭.

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-4-8 02:45 PM 發表

戴左口罩周街靚仔靚女!
Exactly

豬扒嗰啲戴咗口罩都係西面

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]