• 瀏覽: 17,851
  • 回覆: 147
  • 追帖: 2
Uber呢樣野真係害人不淺 同Staycation一樣十惡不赦
我條女而家真係懶過隻豬 成日都話要搭Uber 最慘係佢入左我張卡
即係有時見女朋友攰 俾佢搭下Uber覺得都OK 都唔想佢辛苦
但係佢而家係唔係都搭 有次佢去完朋友屋企 (佢朋友住天水圍)
咁佢自己就住小西灣 問都唔問我就Call Uber 成4舊幾水
仲要個陣仲有大把車返去 問返佢點解要搭
佢就話好攰 要轉車好煩
其實我係咪應該刪返走自己張卡唔俾佢繼續用?

熱賣及精選
引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-4-8 12:48 PM 發表

Uber呢樣野真係害人不淺 同Staycation一樣十惡不赦
我條女而家真係懶過隻豬 成日都話要搭Uber 最慘係佢入左我張卡
即係有時見女朋友攰 俾佢搭下Uber覺得都OK 都唔想佢辛苦
但係佢而家係唔係都搭 有次佢去完朋友屋企 (佢朋友住天水圍)
咁佢自己就住小西灣 問都唔問我就Call Uber 成4舊幾水
佢就話好 ...
自己唔能識管教自己條女,就將個責任推卸曬落別人度…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-4-8 12:48 PM 發表

佢就話好 ...
你應該飛左佢先

回覆 引用 TOP

引用:

佢就話好 ...
如不願意就收返,唔收既話唔可以怪佢成日用,比得佢就預左,呢d野最緊要大家都情願

回覆 引用 TOP

你買架車做uber,佢一call車你就接佢做客,抵銷返囉🤭

飛咗佢啦……

回覆 引用 TOP

引用:

佢就話好 ...
你覺得唔ok,就刪走去!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-4-8 12:48 發表

佢就話好 ...
張卡裝咗响佢電話個app裡面?

陳淑莊: 市民支持便支持, 我可以繼續反對囉.

回覆 引用 TOP

食咗你精液未?

引用:

佢就話好 ...
佢身體咁差?轉車都有困難?
咁嬌貴,師兄好本事。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

條女真識嘆,call Uber唔使錢,送到返屋企,仲可以車震👍醒目

問佢拎返錢啦

回覆 引用 TOP

供養娘娘?

回覆 引用 TOP

自己唔能識管教自己條女,就將個責任推卸曬落別人度…

要中出

You'll never walk alone

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]