• 瀏覽: 19,170
  • 回覆: 150
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-4-8 12:48 PM 發表

Uber呢樣野真係害人不淺 同Staycation一樣十惡不赦
我條女而家真係懶過隻豬 成日都話要搭Uber 最慘係佢入左我張卡
即係有時見女朋友攰 俾佢搭下Uber覺得都OK 都唔想佢辛苦
但係佢而家係唔係都搭 有次佢去完朋友屋企 (佢朋友住天水圍)
咁佢自己就住小西灣 問都唔問我就Call Uber 成4舊幾水
仲要個陣仲有大把車返去 問返佢點解要搭
佢就話好 ...
屌左未先?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
你呢種男人有個代名詞  叫女人湯丸  雖然老土d  但好啱形容你

我有自住樓,又有收租樓。

回覆 引用 TOP

冇問題啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-4-8 12:48 PM 發表

Uber呢樣野真係害人不淺 同Staycation一樣十惡不赦
我條女而家真係懶過隻豬 成日都話要搭Uber 最慘係佢入左我張卡
即係有時見女朋友攰 俾佢搭下Uber覺得都OK 都唔想佢辛苦
但係佢而家係唔係都搭 有次佢去完朋友屋企 (佢朋友住天水圍)
咁佢自己就住小西灣 問都唔問我就Call Uber 成4舊幾水
佢就話好 ...
  比你條女

回覆 引用 TOP

緊係刪咗去啦

回覆 引用 TOP

中飛喇

回覆 引用 TOP

引用:

佢就話好 ...
似做兵

回覆 引用 TOP

唔係個工具有問題 係你條女有問題
賴乜鬼uber先

回覆 引用 TOP

今日冇節制
將來更揮霍

tc

回覆 引用 TOP

四舊幾水?當佢係雞咁屌多2鑊當無數

回覆 引用 TOP

一於屌爆佢,連叫雞個份都屌埋佢,當填數。

引用:

佢就話好 ...
邊個叫你畀張卡條女用呀?

自作孽~

回覆 引用 TOP

當你櫃員機咋…走啦

回覆 引用 TOP

廢男私家車都買唔起 ,咪撚學人溝女啦。

回覆 引用 TOP

引用:

佢就話好 ...
鬼叫你冇車咩

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]