• 瀏覽: 19,168
  • 回覆: 150
  • 追帖: 2
UBER 都係計信用卡 你仲有數期唔使即找
你DEL完佢坐的士 到時就即找
你諗你啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-4-8 12:48 PM 發表

Uber呢樣野真係害人不淺 同Staycation一樣十惡不赦
我條女而家真係懶過隻豬 成日都話要搭Uber 最慘係佢入左我張卡
即係有時見女朋友攰 俾佢搭下Uber覺得都OK 都唔想佢辛苦
但係佢而家係唔係都搭 有次佢去完朋友屋企 (佢朋友住天水圍)
咁佢自己就住小西灣 問都唔問我就Call Uber 成4舊幾水
仲要個陣仲有大把車返去 問返佢點解要搭
佢就話好 ...
你無一百個紙箱最好吃齋,條大波女偷帶男人返屋企,你都無所謂。

咁信得過啲Uber司機唔偷食你條女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CSC06 於 2021-4-8 03:10 PM 發表

UBER 都係計信用卡 你仲有數期唔使即找
你DEL完佢坐的士 到時就即找
你諗你啦
的士平過uber

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-4-8 12:48 PM 發表

Uber呢樣野真係害人不淺 同Staycation一樣十惡不赦
我條女而家真係懶過隻豬 成日都話要搭Uber 最慘係佢入左我張卡
即係有時見女朋友攰 俾佢搭下Uber覺得都OK 都唔想佢辛苦
但係佢而家係唔係都搭 有次佢去完朋友屋企 (佢朋友住天水圍)
咁佢自己就住小西灣 問都唔問我就Call Uber 成4舊幾水
佢就話好 ...
撘車豐儉由人,問題不在於Uber,係在於你條女。Uber同的士有咩分別?

回覆 引用 TOP

呢D情況你都係想呻下姐,係呢到講,來來去去都係話你男男、上左未個D廢話啦
你比得條女登記張卡就預左人地會用啦,而點樣先叫應該用,呢樣真係無得講啦
遠又唔應該坐,近又唔洗坐,咁幾時先可以坐呀

回覆 引用 TOP

個uber司機係咪佢條佬呀! 又一情騙個案

回覆 引用 TOP

唔講車唔車第二條仔..
淨係同FD一齊坐,吐現現金都幾過癮

引用:

佢就話好 ...
如果而家刪返可能反面?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 type100q 於 2021-4-8 05:18 PM 發表

唔講車唔車第二條仔..
淨係同FD一齊坐,吐現現金都幾過癮
可以咁幾和味

回覆 引用 TOP

簡單d,唔想肉酸既咪話張卡唔見左,報失,出左新卡記住唔好再俾佢用喇

回覆 引用 TOP

激發你努力揾$,好女人嚟架

港女女朋友😐😐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jay2yeung 於 2021-4-8 06:31 PM 發表

激發你努力揾$,好女人嚟架

回覆 引用 TOP

係你戇鳩啫借張信用卡俾人

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右