• 瀏覽: 19,599
  • 回覆: 150
  • 追帖: 2
佢有冇俾你屌 佢有冇收返你$300蚊1次先

命運非天定 成敗志在人
熱賣及精選
你應該係初頭扮好人呃蝦條,現在就肉亦😆

眼光決定將來
當然取消張卡

輸到冇晒自信
叫佢自己用自己卡 就唔撚會累

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-4-8 12:48 PM 發表

Uber呢樣野真係害人不淺 同Staycation一樣十惡不赦
我條女而家真係懶過隻豬 成日都話要搭Uber 最慘係佢入左我張卡
即係有時見女朋友攰 俾佢搭下Uber覺得都OK 都唔想佢辛苦
但係佢而家係唔係都搭 有次佢去完朋友屋企 (佢朋友住天水圍)
咁佢自己就住小西灣 問都唔問我就Call Uber 成4舊幾水
仲要個陣仲有大把車返去 問返佢點解要搭
佢就話好 ...
都未結婚做咩比咭女朋友?我係女人都覺得你有問題

唔好畀你呀媽知, 

樓主ON9係要仆埋去比條女當傻仔咁玩,條女當你ATM仲ON99痴埋條女到唔敢分手,影衰男人

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-4-8 12:48 PM 發表

Uber呢樣野真係害人不淺 同Staycation一樣十惡不赦
我條女而家真係懶過隻豬 成日都話要搭Uber 最慘係佢入左我張卡
即係有時見女朋友攰 俾佢搭下Uber覺得都OK 都唔想佢辛苦
但係佢而家係唔係都搭 有次佢去完朋友屋企 (佢朋友住天水圍)
咁佢自己就住小西灣 問都唔問我就Call Uber 成4舊幾水
佢就話好 ...
乜香港唔係禁咗UBER㗎揹???

睡觉睡到自然醒,数钱数到手抽筋
引用:

佢就話好 ...
賺多啲錢or 換左條女

Water covers 75% of the earth. The rest is covered by ads.
你月入多少?
女友乜LV?
你又乜LV?

佛渡有情
引用:

佢就話好 ...
你第一樣做嘅係去覆診先,切勿放棄治療!

請大家以後唔好叫暴徒,要改口叫佢地做「恐怖分子!」
引用:

佢就話好 ...
如果你張卡可以 cut , 直接 cut 卡 .

之後話銀行因為信貸問題 . 取消左張卡 .

點都好過係 uber 入面取消 .

係 uber 入面取消 . 你即係唔俾佢用 .

心疼你一秒

有錢真爽

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]