• 瀏覽: 19,598
  • 回覆: 150
  • 追帖: 2
佢入你張卡,你入佢,都好正常。

熱賣及精選
佢用一次你屌返佢一次,抵銷返

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-4-8 12:48 PM 發表

Uber呢樣野真係害人不淺 同Staycation一樣十惡不赦
我條女而家真係懶過隻豬 成日都話要搭Uber 最慘係佢入左我張卡
即係有時見女朋友攰 俾佢搭下Uber覺得都OK 都唔想佢辛苦
但係佢而家係唔係都搭 有次佢去完朋友屋企 (佢朋友住天水圍)
咁佢自己就住小西灣 問都唔問我就Call Uber 成4舊幾水
仲要個陣仲有大把車返去 問返佢點解要搭
佢就話好 ...
唔好咁小氣啦

男人
努力d搵錢啦

飛咗佢
呢D女人娶番屋企大L鑊

識駛$女要賣落火坑,幫自己慳就娶做老婆

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-4-8 12:48 PM 發表

Uber呢樣野真係害人不淺 同Staycation一樣十惡不赦
我條女而家真係懶過隻豬 成日都話要搭Uber 最慘係佢入左我張卡
即係有時見女朋友攰 俾佢搭下Uber覺得都OK 都唔想佢辛苦
但係佢而家係唔係都搭 有次佢去完朋友屋企 (佢朋友住天水圍)
咁佢自己就住小西灣 問都唔問我就Call Uber 成4舊幾水
佢就話好 ...
重要中出就唔cut得
叫鷄都要俾錢喇
其實你是想講乜七?

飛咗起啦,亂使錢冇分寸,唔慌會係賢內座啦
其實拍拖階段真係唔應該畀乜卡物卡對方使用,除非你係李+誠個仔
因為啲錢唔係佢,佢哋唔會珍惜節檢,
再係落去只會越嚟越豪使

咁都要上來問點搞?香港男人真無能用 唔怪得比班港女食住上

引用:

佢就話好 ...
CALL UBER 咁煩, 不如舉手摺的士, 不是更方便嗎.

期指巿場是化骨池,
練好武功才好去撈金銀珠寶 .
LIFE IS FANTASTIC --- 信誓蛋蛋
你remove左張卡佢啦

引用:

佢就話好 ...
其實你zhis心痛你嘅卡嘅嘛

引用:

佢就話好 ...
呢d女中出即飛

Cut card,飛咗佢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]