• 瀏覽: 17,638
  • 回覆: 113
熱賣及精選
一定要剃架咩?

回覆 引用 TOP

人哋喜歡咪得

引用:
原帖由 羅拔神 於 2021-4-8 11:41 AM 發表

前個幾日長假都幾熱, 去左好多地方, 又沙灘又行山又行街
點知見到好多女人唔剃加拿大毛, 仲要著背心
真係好救命, 真係想嘔

其實d女人懶唔剃冇咩所謂, 著返短袖咪好囉
做咩要show d 毛毛比人睇先
如果佢只係得少少毛,都可以接受嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AlinaMak 於 2021-4-9 01:36 AM 發表

人哋喜歡咪得
請先檢查下自己的加拿大!

檢查左就影張相黎睇下!

男人要唔要剃

我鍾意,睇完之後特別high.😄😄

我是76仁

今天你要記緊 理想不可太奢望 斷了線 飛得太高 跌得低 斷了線 飛得太高 跌得痛楚
引用:
原帖由 羅拔神 於 2021-4-8 11:41 AM 發表

真係好救命, 真係想嘔

自然美

回覆 引用 TOP

正常吖!性感嘛!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 福建一幫 於 2021-4-9 08:00 AM 發表

請先檢查下自己的加拿大!

檢查左就影張相黎睇下!
試過大熱天時係茶樓見有個人雙手義起條,D汗係加拿大D毛尖滴下來,當堂翻胃

回覆 引用 TOP

引用:

真係好救命, 真係想嘔

要全世界就晒你?個個刀去剃晒加拿大毛?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 max3306kin 於 2021-4-8 02:05 PM 發表

海膽,i like it
n年前腋毛女優小鳩美愛都唔知幾多fan屎

回覆 引用 TOP

引用:

真係好救命, 真係想嘔

如果佢無剃下面毛而show比你睇,你會唔會投訴?

呢個系人家嘅自由啦,有冇毛都跟樓主唔緊要啦

回覆 引用 TOP

有毛睇喎,好有誠意有味度。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]