• 瀏覽: 989
  • 回覆: 15
你幾時見到會有富豪呻冇女人?先唔講香港,例如大陸女星劉壽,電梯內遇到王可,幾天就閃婚。點解?你懂的。王可係百億富豪。

熱賣及精選
算係其中一個因素,
比如假設錢多到可以養得起個女人過世的話,
有女痴埋身係唔困難的,
反過來如果係窮到連基本衣食住行生活都成問題的話,
就算本身明係有FEEL嘅女都會卻步.
不過更多嘅情況可能係兩者之間.

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2021-4-8 10:59 AM 發表

你幾時見到會有富豪呻冇女人?先唔講香港,例如大陸女星劉壽,電梯內遇到王可,幾天就閃婚。點解?你懂的。王可係百億富豪。
唔一定,你睇大把軟飯王

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2021-4-8 10:59 AM 發表

不嬲都係!

引用:

有錢就男人,無錢就難忍

引用:
原帖由 多明戈 於 2021-4-8 11:08 AM 發表

算係其中一個因素,
比如假設錢多到可以養得起個女人過世的話,
有女痴埋身係唔困難的,
反過來如果係窮到連基本衣食住行生活都成問題的話,
就算本身明係有FEEL嘅女都會卻步.
不過更多嘅情況可能係兩者之間.
Yes!岩! 大部分唔係極瑞,如果係的話,人類已經滅絕左好耐!

所以冇錢嘅只有男男

引用:

唔奇怪,女人愛男人的錢,男人愛女人的樣子身材。

呢種女人不要也擺,到你落難就大獲了

引用:

原來係人富真好,人窮性騷擾先真

港女著重外協多啲......一個字「笨」

引用:
原帖由 雨中灰達人 於 2021-4-8 01:05 PM 發表

呢種女人不要也擺,到你落難就大獲了
正常,唔通跟你受苦咩😎

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2021-6-2 01:50 PM 發表

正常,唔通跟你受苦咩😎
所以有錢一定要揀有身材又靚既,女人好多都一鳩樣,只共富貴

引用:
原帖由 雨中灰達人 於 2021-6-2 02:15 PM 發表

所以有錢一定要揀有身材又靚既,女人好多都一鳩樣,只共富貴
啱!😎

肯定

風入松下清,露出草間白。

故人不可見,幽夢誰與適。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]