• 瀏覽: 22,176
  • 回覆: 238
  • 追帖: 23
吸女經驗
1、膽大、主動去認識女仔
2、一切從朋友開始
3、保持正能量
4、重點:時而正經時而幽默、打開女人心的良藥
5、不表白、盡在不言中才是美好
6、不要像大烏蠅成日得閒就搵個女仔
這樣會覺得你無所事事、整天圍住佢轉
做男人要有自己的生活
7、有時適當的關心、不是成日關心會變得廉價
唔好成日講、要好好照顧自己呀、着多D衫、記得吃飯、呢啲全部費話
8.最後、要指定溝一條女好難
因為一開始女仔對你感覺已經決定了八成、世界之大何必吊死一顆樹

心有多寬,路有多遠。
熱賣及精選
引用:
原帖由 炒股為生 於 2021-4-8 01:06 AM 發表

吸女經驗
2、一切從朋友開始
3、保持正能量
做男人要有自己的生活
唔好成日講、要好好照顧自己呀、着多D衫、記得吃飯、呢啲全部費話
因為一開始女仔對你 ...
整體幾認同樓主,尤其2、5、8

樓主呢啲真係經驗之談,但未必有幾多人肯去做。

如果係靚仔嚟 戰力x3000 否則 -100000

引用:
原帖由 炒股為生 於 2021-4-8 01:06 AM 發表

吸女經驗
2、一切從朋友開始
3、保持正能量
做男人要有自己的生活
係香港只需要有錢同靚仔
其他都係廢話

錯晒

回覆 引用 TOP

引用:

吸女經驗
2、一切從朋友開始
3、保持正能量
做男人要有自己的生活
其實口花花好緊要,我平時唔中意講嘢,有一排成日口花花撩女,就溝咗老婆番來!

第5有啲瑕疵, 不是完全不表白, 而是話裏暗中表白但又見好就收不要求答案, 否則女仔以為你是普通朋友。

引用:
原帖由 EKK9928 於 2021-4-8 02:55 AM 發表

如果系有錢嘅男人也可以+3000,又帥又有錢+10000

引用:

吸女經驗
2、一切從朋友開始
3、保持正能量
做男人要有自己的生活
有緣會係一齊使乜諗咁多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EKK9928 於 2021-4-8 02:55 AM 發表

你的樣子如何,你的日子也必如何

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 古幼稚的屋 於 2021-4-8 08:11 AM 發表

如果系有錢嘅男人也可以+3000,又帥又有錢+10000
加夠1000000

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一人行 於 2021-4-8 01:35 發表

整體幾認同樓主,尤其2、5、8

樓主呢啲真係經驗之談,但未必有幾多人肯去做。
經驗來㗎

心有多寬,路有多遠。
引用:

吸女經驗
2、一切從朋友開始
3、保持正能量
做男人要有自己的生活
廢話太多 有錢會無女

引用:

吸女經驗
2、一切從朋友開始
3、保持正能量
做男人要有自己的生活
港仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 karenchan 於 2021-4-8 08:09 發表

第5有啲瑕疵, 不是完全不表白, 而是話裏暗中表白但又見好就收不要求答案, 否則女仔以為你是普通朋友。
每一點都大有文章
以前係寫比自己看
所以只寫大概點

心有多寬,路有多遠。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]