• 瀏覽: 17,259
  • 回覆: 124
引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2021-4-7 07:46 PM 發表

你教佢食你支雪咔
樓主唔知係男定女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 peterboy 於 2021-4-8 04:57 AM 發表

我試過聞到賓姐有精味
你咁清楚精味係點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 emmamami 於 2021-4-7 03:02 PM 發表

早兩三個月已經發現工人姐姐會半夜係廁所食煙請佢之前明明已經同佢公司傾過唔想個有吸煙習慣嘅姐姐,我當時同佢講一係佢戒煙,一係我叫公司再搵嗰個。
講完之後佢再冇係廁所食煙,我以為佢已經戒咗,呢幾日長假我都直接放足佢五日假,反正平時我都少係屋企做家務,咪當對佢好啲,家務我自己做返,但係洗衫嗰時聞到一陣煙味,我原本都以為係隔離屋有人食煙先有呢陣 ...
你係女? 

回覆 引用 TOP

人地私生活都要理埋?話明放假更係去輕鬆下,咁都要管,受你個4千零蚊,洗唔洗乜都要得你批准吖,忽忽地!

回覆 引用 TOP

有陣雞味!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一嗚 於 2021-4-7 11:46 PM 發表

嘩!外面有副業!
感該幫madam買,阿sir個晚話姐姐個條係小溪, mom個晚係大海無量,不著邊際

影響到屋企人健康

回覆 引用 TOP

這麼不注意個人衛生嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 emmamami 於 2021-4-7 03:02 PM 發表

早兩三個月已經發現工人姐姐會半夜係廁所食煙請佢之前明明已經同佢公司傾過唔想個有吸煙習慣嘅姐姐,我當時同佢講一係佢戒煙,一係我叫公司再搵嗰個。
講完之後佢再冇係廁所食煙,我以為佢已經戒咗,呢幾日長假我都直接放足佢五日假,反正平時我都少係屋企做家務,咪當對佢好啲,家務我自己做返,但係洗衫嗰時聞到一陣煙味,我原本都以為係隔離屋有人食煙先有呢陣 ...
呢度版主死咗去邊,多咗咁多無謂人係度搞事

樓主,如果係屋企食煙,出警告信啦!

回覆 引用 TOP

好心啦,打你工姐,唔係做奴隸啊
如果佢工作做足你要求,放假出街食下煙,飲下酒放鬆下都唔過份姐
係屋企食就佢唔岩,放假出街你都要管??
洗衫方面,咪分返開洗囉,有乜咁麻煩?反正洗衫等家務都係叫姐姐做架啦

回覆 引用 TOP

引用:

最好你啲衫褲同工人姐姐分開洗

人人工作都有壓力,食煙飲酒都係減壓,唔係吸毒偷野呃錢就無問題

回覆 引用 TOP

人地喺出麵食真係吹佢唔脹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BenjiReborn 於 2021-4-7 03:49 PM 發表

痴鳩線,放假喺外面煙酒都要管?人哋同你打工咋,唔係做你奴隸呀!
講得好有道理。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]