• 瀏覽: 17,256
  • 回覆: 124
引用:
原帖由 emmamami 於 2021-4-7 03:02 PM 發表

早兩三個月已經發現工人姐姐會半夜係廁所食煙請佢之前明明已經同佢公司傾過唔想個有吸煙習慣嘅姐姐,我當時同佢講一係佢戒煙,一係我叫公司再搵嗰個。
講完之後佢再冇係廁所食煙,我以為佢已經戒咗,呢幾日長假我都直接放足佢五日假,反正平時我都少係屋企做家務,咪當對佢好啲,家務我自己做返,但係洗衫嗰時聞到一陣煙味,我原本都以為係隔離屋有人食煙先有呢陣 ...
首先
我不會介意工人放假食煙飲酒
但工作日不可以,樓主你可以出警告信畀佢

你個係菲定印?
你要擔心係佢放假有冇出去酒吧或係網上做兼職G

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jackpots 於 2021-4-7 06:18 PM 發表

我試過姐姐走左執嘢發現有陰道收緊膏………
好大機會做網上或酒吧兼職G

引用:
原帖由 ck3226 於 2021-4-7 11:37 PM 發表

樓主會同工人啲衫一齊洗?我諗好少人會咁做
我會

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 落雨無帶煙 於 2021-4-8 01:00 AM 發表

個個姐姐都有唔同習慣,只要唔係太過份都算數!最怕係喺出面借錢,但追數去到你屋企就仆街!
借錢少事
而家好多出嚟做pt G

引用:
原帖由 yongyuan 於 2021-4-8 08:42 AM 發表

放假點止吸煙😗
分分放假時既人工仲高過你請佢既人工🤣
自從有交友apps後,真係好多兼職G

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 montejo 於 2021-4-8 12:00 PM 發表

借錢少事
而家好多出嚟做pt G
至弊係借大耳窿,人哋收數更係搞到你屋企!佢住喺你屋企,唔多唔少都煩到你㗎,真係麻九煩!

回覆 引用 TOP

冇犯規例
你可以點

tc

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

None of  ur business

回覆 引用 TOP

一係叫佢分開D衫洗囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 emmamami 於 2021-4-7 03:02 PM 發表

早兩三個月已經發現工人姐姐會半夜係廁所食煙請佢之前明明已經同佢公司傾過唔想個有吸煙習慣嘅姐姐,我當時同佢講一係佢戒煙,一係我叫公司再搵嗰個。
講完之後佢再冇係廁所食煙,我以為佢已經戒咗,呢幾日長假我都直接放足佢五日假,反正平時我都少係屋企做家務,咪當對佢好啲,家務我自己做返,但係洗衫嗰時聞到一陣煙味,我原本都以為係隔離屋有人食煙先有呢陣 ...
人地放假食幾支煙者,又唔系系你屋企範圍食,你都無權去管巨放假果陣做乜野 (除非巨出去做兼職),睇開D啦

回覆 引用 TOP

換過個囉

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右