• 瀏覽: 12,846
  • 回覆: 121
  • 追帖: 1
我個日陪朋友去睇婚紗,見到男朋友爸爸,同埋一對30歲左右既男女一齊試緊婚紗...

我原本想上前同佢打招呼,點知個女既就叫佢『爸爸』😱

我呆左呆,因為我同男朋友d屋企人都算關係唔錯,男朋友得一個家姐,而佢家姐唔係咁既樣既😯

我之後都匿埋左一二邊🤐聽得好清楚到女既就叫男朋友爸爸『爸爸』,個男既叫佢做『uncle』

之後呢幾日我有試探過男朋友,佢話佢冇同父異母既家姐😶

其實我都有影左佢地相,我應唔應該比相男朋友睇,又或者同男朋友講?我怕我會唔會破壞左男朋友一家...

我想我 才了解 我正停格在愛情過敏的季節
季節沒改變 是想念 沒斷線
熱賣及精選
引用:
原帖由 Averyon 於 2021-4-7 01:02 PM 發表

我個日陪朋友去睇婚紗,見到男朋友爸爸,同埋一對30歲左右既男女一齊試緊婚紗...

我呆左呆,因為我同男朋友d屋企人都算關係唔錯,男朋友得一個家姐,而佢家姐唔係咁既樣既😯

我之後都匿埋左一二邊🤐聽得好清楚到女既就叫男朋友爸爸『爸爸』,個男既叫佢做『uncle』

...
你覺得你男友有權知 而聽完之後唔會太大反應 搞散人地頭家咪講
再唔係私下同世伯了解下先 由世伯處理

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2021-4-7 01:08 PM 發表

你覺得你男友有權知 而聽完之後唔會太大反應 搞散人地頭家咪講
再唔係私下同世伯了解下先 由世伯處理
其實我都諗過同世伯了解下先呢樣野
但好似好odd咁....🥺

講乜野,咪多事

你甘多事做乜?

天網恢恢 疏而不漏 因果報應是必定 若然不報 時晨未到
引用:
原帖由 Averyon 於 2021-4-7 01:02 PM 發表

...
可能係鮑鮑換包包果種"爸爸"呢
你下次見到佢可以同佢講uncle你真識食

引用:

...
男朋友屋企有錢人?
損人利到己無?

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
可能係前妻所生,又或者契嘅呢!

家家有本難念的經

你講咗俾男朋友知,咁又點呢?
你想個結果會係咩呢?

向你男朋友暗示,但唔好自己出面
唔好話自己親眼見到
如果你男朋友係d好唔冷靜既人
就算啦唔好講

多戀事

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2021-4-7 01:19 PM 發表

講乜野,咪多事
如果依家男朋友係我未來老公,我仲要忍到幾時先講,忍一世?🙄

同埋退一百步唔好諗到咁遠,男朋友屋企人其實都係自己既親人,但我都唔知呀...

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-4-7 02:04 PM 發表

可能係鮑鮑換包包果種"爸爸"呢
你下次見到佢可以同佢講uncle你真識食
人地有個未婚夫係到啦...唔係做咩要睇婚紗?搞笑?🙄

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-4-7 02:06 PM 發表

男朋友屋企有錢人?
損人利到己無?
講真話係咪只係損人?

站係男朋友媽媽立場,如果以後佢自己發現左...我寧願一早知...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]