• 瀏覽: 12,792
  • 回覆: 121
  • 追帖: 1
試下先開帖 不斷更新報告 等以為有用的回覆再決定 最重要通知對方已開帖 一定有幫助

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
熱賣及精選
你米講口羅。。不過都係果句禍從口出,女人真係

引用:
原帖由 Averyon 於 2021-4-7 01:02 PM 發表

我個日陪朋友去睇婚紗,見到男朋友爸爸,同埋一對30歲左右既男女一齊試緊婚紗...

我原本想上前同佢打招呼,點知個女既就叫佢『爸爸』😱

我呆左呆,因為我同男朋友d屋企人都算關係唔錯,男朋友得一個家姐,而佢家姐唔係咁既樣既😯

我之後都匿埋左一二邊🤐聽得好清楚到女既就叫男朋友爸爸『爸爸』,個男既叫佢做『uncle』

之後呢幾日我有試探過男朋友,佢話佢冇同父異母既家姐😶

...
又點

契又好前度生又好 佢唔比你知一定有原因

引用:
原帖由 Averyon 於 2021-4-7 01:02 PM 發表

我個日陪朋友去睇婚紗,見到男朋友爸爸,同埋一對30歲左右既男女一齊試緊婚紗...

我呆左呆,因為我同男朋友d屋企人都算關係唔錯,男朋友得一個家姐,而佢家姐唔係咁既樣既😯

我之後都匿埋左一二邊🤐聽得好清楚到女既就叫男朋友爸爸『爸爸』,個男既叫佢做『uncle』

...
人哋家事,最重要喺“人哋”,理咁多做乜?

引用:

...
梗係唔講啦....

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2021-4-7 01:08 PM 發表

你覺得你男友有權知 而聽完之後唔會太大反應 搞散人地頭家咪講
再唔係私下同世伯了解下先 由世伯處理
我覺得同世伯都唔好講,好八卦咁驚世伯對佢印象差。

引用:
原帖由 karenchan 於 2021-4-7 05:08 PM 發表

我覺得唔好多事,唔好理,知道咗又點先, 搞散人家庭?
同意x2 ...分分鐘頭家散...

引用:
原帖由 tfortest 於 2021-4-7 07:22 PM 發表

試下先開帖 不斷更新報告 等以為有用的回覆再決定 最重要通知對方已開帖 一定有幫助
有幫助?係咪因為多專家教路

會唔會未來老爺有孖生兄弟,而當時人都未必知?
真係唔係講笑,我都有幾個姑媽、因為小時候家貧,俾左人養,沒相認

唔講就風平浪靜,
幫唔到件事做黎做乜,
況且關你撚事咩

膠路難行

關你乜事?

佢第時知你知又唔同佢講重大獲
唔好傳出去 私下查下先
如果講都唔好直講 先暗示問下睇佢咩反應 或者用引度式等佢自行發現
方法未係最好 純粹建議

引用:
原帖由 Averyon 於 2021-4-7 01:14 PM 發表

其實我都諗過同世伯了解下先呢樣野
但好似好odd咁....🥺
你咁多事將來唔使旨意入門

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]