• 瀏覽: 14,689
  • 回覆: 125
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 andyyyy 於 2021-4-7 02:07 PM 發表

可能係前妻所生,又或者契嘅呢!
問左啦..冇呀🥺

我想我 才了解 我正停格在愛情過敏的季節
季節沒改變 是想念 沒斷線
熱賣及精選
引用:
原帖由 樹上狂野的雞翼 於 2021-4-7 02:27 PM 發表

向你男朋友暗示,但唔好自己出面
唔好話自己親眼見到
如果你男朋友係d好唔冷靜既人
就算啦唔好講
可以點暗示?教教我🥺

我想我 才了解 我正停格在愛情過敏的季節
季節沒改變 是想念 沒斷線
引用:
原帖由 Averyon 於 2021-4-7 02:37 PM 發表

人地有個未婚夫係到啦...唔係做咩要睇婚紗?搞笑?🙄
就係有未婚夫係到先叫爸爸
唔通叫佢主人咩

引用:
原帖由 Averyon 於 2021-4-7 02:39 PM 發表

講真話係咪只係損人?

站係男朋友媽媽立場,如果以後佢自己發現左...我寧願一早知...
人,需要空間,你又知佢唔知?
如果,如果佢唔想你知佢知,咁點?
好多女人為仔女,守住"家",你有無諗過……

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
攪清楚邊個係大丶細先,你話對家男女都成30歲,大過你男朋友喎!
隨時好似電視劇,人哋先係大,係鄉下個老婆生。

Sugar daddy

香港 1997 ~ 2007(特區十年史)

香港核心價值︰
炒賣、輸打贏要、憎人富貴厭人貧、事事諉過於人、自私、雙重標準
會唔會男友爸爸有個孖生兄弟呀?

恭喜你

引用:
原帖由 Averyon 於 2021-4-7 01:02 PM 發表

我個日陪朋友去睇婚紗,見到男朋友爸爸,同埋一對30歲左右既男女一齊試緊婚紗...

我原本想上前同佢打招呼,點知個女既就叫佢『爸爸』😱

我呆左呆,因為我同男朋友d屋企人都算關係唔錯,男朋友得一個家姐,而佢家姐唔係咁既樣既😯

我之後都匿埋左一二邊🤐聽得好清楚到女既就叫男朋友爸爸『爸爸』,個男既叫佢做『uncle』

之後呢幾日我有試探過男朋友,佢話佢冇同父異母既家姐😶

...
又唔係你老豆關你差事,正八婆

搵世伯攞住一百幾拾個用下先

我覺得唔好多事,唔好理,知道咗又點先, 搞散人家庭?

係講都唔好逐個講,直接拍片youtube講

引用:
原帖由 Averyon 於 2021-4-7 01:02 PM 發表

我個日陪朋友去睇婚紗,見到男朋友爸爸,同埋一對30歲左右既男女一齊試緊婚紗...

我呆左呆,因為我同男朋友d屋企人都算關係唔錯,男朋友得一個家姐,而佢家姐唔係咁既樣既😯

我之後都匿埋左一二邊🤐聽得好清楚到女既就叫男朋友爸爸『爸爸』,個男既叫佢做『uncle』

...
其實佢唔系你男友爸爸,是別人的爸爸,你男友有病。

引用:

...
係咪另一種爸爸呀,鬼佬好興有種叫"suger daddy" 冇事嘅,放心

引用:
原帖由 Averyon 於 7/4/2021 14:39 發表

問左啦..冇呀🥺
咁和老公呃你

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]