• 瀏覽: 63,793
  • 回覆: 197
  • 追帖: 5
疫情好返少少,屋企人都搵到工返,PART TIME 抄散都做住先
阿爸見呢個情況,特登係床下底拎咗幾盒錶出嚟,分咗比我同阿媽,話呢啲錶係佢大佬我大伯返大陸之前平價賣比佢,都應該值返幾萬蚊
我見佢啲錶唔止唔差,仲要係靚嘢,ROLEX同PP,好似未載過咁幾新淨,呢幾年又興舊錶,唔賣都可以拎嚟載下
見啲錶上鏈都唔郁咪打算拎去中環睇睇係唔係要上油,點知上到14樓佢哋話要睇睇,一陣之後話有問題唔係原裝所以唔會幫我整……
其實佢咁講得都知,即係呢啲錶都係假嘢……
阿爸又一直問啲錶點啲錶點啲……
我講唔講真話比佢知好?話比佢知又怕佢同大伯嘈
定係我應該拎去出睇 CHECK CHECK??

引用:
原帖由 懶肉物兒演 於 2021-4-7 01:02 PM 發表

疫情好返少少,屋企人都搵到工返,PART TIME 抄散都做住先
阿爸見呢個情況,特登係床下底拎咗幾盒錶出嚟,分咗比我同阿媽,話呢啲錶係佢大佬我大伯返大陸之前平價賣比佢,都應該值返幾萬蚊
我見佢啲錶唔止唔差,仲要係靚嘢,ROLEX同PP,好似未載過咁幾新淨,呢幾年又興舊錶,唔賣都可以拎嚟載下
見啲錶上鏈都唔郁咪打算拎去中環睇睇係唔係要上油,點知上到14樓佢哋話要睇睇,一陣之後話有問題唔係原裝 ...
你拎出去睇,一係就全程睇實,唔係真錶都換做假錶比你
但係14樓都唔整,即係假嘅機會好大了

鋤禾日當午,上課仿真辛苦,一本小破書,一坐一下午
唔熟唔食。算吧啦。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
影張相來睇睇

回覆 引用 TOP

上行都話唔係真,死心啦

回覆 引用 TOP

作故仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 懶肉物兒演 於 2021-4-7 01:02 PM 發表

見啲錶上鏈都唔郁咪打算拎去中環睇睇係唔係要上油,點知上到14樓佢哋話要睇睇,一陣之後話有問題唔係原裝 ...
CHECK左先囉
其實會唔會係你阿爸假野扮真野想鋤你一筆

回覆 引用 TOP

照值講

過牙爸一冬

回覆 引用 TOP

呢次大鑊, 一陣大伯話你拎上行D錶, 唔係佢賣比你老豆果D
屈你偷龍轉鳳

引用:

請問14樓即係

引用:
原帖由 pherrows 於 2021-4-7 02:36 PM 發表

請問14樓即係
15樓落一層

引用:

太舊款,  原裝零件可能已經停產。
試過有隻五十多年前的airking, 換玻璃 , 都係冇, 只可以換外觀ok但不能防水。

引用:
原帖由 pherrows 於 2021-4-7 02:36 PM 發表

請問14樓即係
13樓上多一層,,,,

六神合體同成只都系假,好大分別。影張相哩啦。大把師兄有經驗

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]