• 瀏覽: 47,326
  • 回覆: 174
  • 追帖: 4
最精警一句阿爸留左幾盒靚錶比我同老母,但無話真假

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 正人正貨 於 2021-4-7 05:26 PM 發表

水貨同假貨你知道有何分別嗎?人云你又雲。
只係想指出,有時買了乜貨也不知!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kuenwong 於 2021-4-7 05:11 PM 發表

原來66喺樓主呀伯廿幾年前生產同發明。。。失敬失敬
樓主有思覺失調, 上網download張相呃水吹...你幻想你大伯二十年前有先見之名, 設計左66

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 懶肉物兒演 於 2021-4-7 01:02 PM 發表

疫情好返少少,屋企人都搵到工返,PART TIME 抄散都做住先
阿爸見呢個情況,特登係床下底拎咗幾盒錶出嚟,分咗比我同阿媽,話呢啲錶係佢大佬我大伯返大陸之前平價賣比佢,都應該值返幾萬蚊
我見佢啲錶唔止唔差,仲要係靚嘢,ROLEX同PP,好似未載過咁幾新淨,呢幾年又興舊錶,唔賣都可以拎嚟載下
見啲錶上鏈都唔郁咪打算拎去中環睇睇係唔係要上油,點知上到14樓佢哋話要睇睇,一陣之後話有問題唔係原裝 ...
直接講 . 錶行 check 過係 A 貨 , 再問問當年大伯幾錢讓俾你老豆 .. 

回覆 引用 TOP

膠路難行

回覆 引用 TOP

上一代用真錢買假嘢, 下一代就努力啲搵錢買真嘢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 S000022352 於 2021-4-7 03:30 PM 發表

我都試過去專門店買部**星 電話,後來壞了,拿返去原廠修理,佢話系水貨唔修!
係真唔係,我唔係好信🤣

回覆 引用 TOP

出世紙都冇
學乜人玩錶

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 S000022352 於 2021-4-7 03:30 PM 發表

我都試過去專門店買部**星 電話,後來壞了,拿返去原廠修理,佢話系水貨唔修!
原廠即係韓國喎,唔好搞錯以為香港代理等於原廠。

回覆 引用 TOP

廿幾年  找張 datejust boy size 麻
那時好興     我床底
都有一隻  白面羅馬  $18000

回覆 引用 TOP

作為家傳之寶留著吧

回覆 引用 TOP

好彩係攞錶去驗証咋, 如果你驗DNA仲激死你老斗

check 吓你個老豆係真定假先啦。

回覆 引用 TOP

你當真咁帶出街,冇人會話你。

垃圾...繼續吹......

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]