• 瀏覽: 47,886
  • 回覆: 175
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 Perfect 於 2021-4-7 04:17 PM 發表

廿年前有66,一定假啦
原來66喺樓主呀伯廿幾年前生產同發明。。。失敬失敬

你留比個仔,話家傳之寶囉

回覆 引用 TOP

你大伯點你老豆,你老豆點你,你點你個仔,膠之一族承傳落去囉

引用:
原帖由 懶肉物兒演 於 2021-4-7 03:10 PM 發表

我都驚,有四五隻係度,阿爸話每隻都用三四萬買,差唔多廿年前三四萬都幾多下
係咪當年老昆你母親,話用咁多錢去買錶,其實…………

回覆 引用 TOP

幾平買番來先

回覆 引用 TOP

實話實說

回覆 引用 TOP

廿幾年前有66?!
咪能玩啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 向楓 於 2021-4-7 03:07 PM 發表

可能買果時己經被騙,試過去專門店買部電話,後來壞了,拿返去原廠修理,佢話系水貨唔修!
水貨同假貨你知道有何分別嗎?人云你又雲。

引用:
原帖由 alexchoi1803 於 2021-4-7 03:27 PM 發表

廿年前綠綠都未出, 咪玩啦
我啱啱想講,你行快步,叫佢重作啦

回覆 引用 TOP

影幾張相放上錶版, 好快有反應.  假嘢的話會比版友小到上天花板

引用:
原帖由 新丁一號 於 2021-4-7 05:15 PM 發表

你大伯點你老豆,你老豆點你,你點你個仔,膠之一族承傳落去囉
最弊佢而家點鳩我地呀!

回覆 引用 TOP

十勞九假

回覆 引用 TOP

好L肉酸囉 攞隻假野上行

仲要即場大大聲畀人踢爆 成場人望住晒

畀著我 真係破窗跳落樓好過

Château de Versailles

回覆 引用 TOP

大伯走左未?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 懶肉物兒演 於 2021-4-7 01:02 PM 發表

疫情好返少少,屋企人都搵到工返,PART TIME 抄散都做住先
阿爸見呢個情況,特登係床下底拎咗幾盒錶出嚟,分咗比我同阿媽,話呢啲錶係佢大佬我大伯返大陸之前平價賣比佢,都應該值返幾萬蚊
我見佢啲錶唔止唔差,仲要係靚嘢,ROLEX同PP,好似未載過咁幾新淨,呢幾年又興舊錶,唔賣都可以拎嚟載下
見啲錶上鏈都唔郁咪打算拎去中環睇睇係唔係要上油,點知上到14樓佢哋話要睇睇,一陣之後話有問題唔係原裝 ...
攞去二叔公度舉下咪知囉!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]