• 瀏覽: 46,832
  • 回覆: 174
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 懶肉物兒演 於 2021-4-7 03:13 PM 發表

我自己都有玩舊錶,唔會話唔整,最多都係要等
真的可以等到? 你試過?
為你生產一件, 成本幾多? 你付超額費用或廠家自己吃咗? 不會吧。

如果不用付額外費用, 拿回去換回正裝都好

回覆 引用 TOP

我都試過去專門店買部**星 電話,後來壞了,拿返去原廠修理,佢話系水貨唔修!

笑看天下一雲湧, 淡薄名利兩手空!
我都試過,瘀爆

回覆 引用 TOP

伯母的說話幾有哲理

設計第一,品牌第二,內涵第三

反同性戀,反福利主義

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 懶肉物兒演 於 2021-4-7 15:11 發表

其中一隻,隻色都好似怪怪地
廿年前有66,一定假啦

設計第一,品牌第二,內涵第三

反同性戀,反福利主義
直接講係假。自己人都呃

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 懶肉物兒演 於 2021-4-7 01:02 PM 發表

疫情好返少少,屋企人都搵到工返,PART TIME 抄散都做住先
阿爸見呢個情況,特登係床下底拎咗幾盒錶出嚟,分咗比我同阿媽,話呢啲錶係佢大佬我大伯返大陸之前平價賣比佢,都應該值返幾萬蚊
我見佢啲錶唔止唔差,仲要係靚嘢,ROLEX同PP,好似未載過咁幾新淨,呢幾年又興舊錶,唔賣都可以拎嚟載下
見啲錶上鏈都唔郁咪打算拎去中環睇睇係唔係要上油,點知上到14樓佢哋話要睇睇,一陣之後話有問題唔係原裝 ...
🤭🤭🤭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 懶肉物兒演 於 2021-4-7 01:02 PM 發表

疫情好返少少,屋企人都搵到工返,PART TIME 抄散都做住先
阿爸見呢個情況,特登係床下底拎咗幾盒錶出嚟,分咗比我同阿媽,話呢啲錶係佢大佬我大伯返大陸之前平價賣比佢,都應該值返幾萬蚊
我見佢啲錶唔止唔差,仲要係靚嘢,ROLEX同PP,好似未載過咁幾新淨,呢幾年又興舊錶,唔賣都可以拎嚟載下
見啲錶上鏈都唔郁咪打算拎去中環睇睇係唔係要上油,點知上到14樓佢哋話要睇睇,一陣之後話有問題唔係原裝 ...
故仔唔錯。
疫情失業唔攞出黎。
有工返先擺出黎。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkyan_hk 於 2021-4-7 02:49 PM 發表

13樓上多一層,,,,
襟鐘仔鳳姐。

回覆 引用 TOP

靚表無話一定係正廠架!
靚女落了妝,一樣係豬扒

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
處事更精密,更識得關心別人
更了解自已,更不再犯錯!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高大正主角 於 2021-4-7 02:45 PM 發表

15樓落一層
13樓上一層先真

回覆 引用 TOP

引用:

平賣即係幾錢先,幾盒錶幾十隻話應該都計幾萬?會唔會係積木錶多。你呀爸有冇講明係真錶先?就算大家都係正牌,金銀潤同地通拿都已經完全唔同價錢。

回覆 引用 TOP

引用:

錢財身外物。。。。
人哋呃你老豆,你老豆呃你!你呃人個女!條女呃晒你d錢!!!世界循環運作。。。。梗有一個人呃你同比人呃嘅。。。。所以有時做人知係明呃都比佢呃。。。。

回覆 引用 TOP

珍藏十幾年
拎出來原來唔值錢
So 9 sad

回覆 引用 TOP

2013年因某原因, 在深圳東門睇過D假撈,
表面睇好真, 但一睇錶帶個扣就知是假野,
可能我睇果D係次一級, 可能有更像真的A貨掛

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]