• 瀏覽: 12,764
  • 回覆: 140
  • 追帖: 1
昨晚,家人用好強烈的語氣問我為什麼女友不生後代,我回答他們,女友不想生下後代。但家人說我無人情以及再說女友結婚之後沒有後代會強迫我們離婚。
也說過未來兩年女友還未大肚,一定要我分手。還要我在未來疫情過後要我上大陸結婚生後代及做生意。
我希望各位律師、社工及大家可以幫助到我和女友,我真不想和女友永遠分開

熱賣及精選

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-4-7 12:45 PM 發表

點搬,家人有一個親戚恐嚇過我們,一離開就會找黑社會,貼街招或在街上等我出現打我,女友也一起打

點會咁蠢同屋企人講係女友唔想生架

引用:
原帖由 仇可解 於 2021-4-7 12:32 PM 發表

昨晚,家人用好強烈的語氣問我為什麼女友不生後代,我回答他們,女友不想生下後代。但家人說我無人情以及再說女友結婚之後沒有後代會強迫我們離婚。
也說過未來兩年女友還未大肚,一定要我分手。還要我在未來疫情過後要我上大陸結婚生後代及做生意。
我希望各位律師、社工及大家可以幫助到我和女友,我真不想和女友永遠分開
迫你家人將所有財產交晒俾你,如果佢哋做得到,你就去生。

引用:
原帖由 路邊灰湯圓 於 2021-4-7 01:44 PM 發表

點會咁蠢同屋企人講係女友唔想生架
女友真的不想生,我也要尊重女友的意見,但是我家人說答應了我先人的要求要留一個後代。

引用:
原帖由 仇可解 於 2021-4-7 01:50 PM 發表

女友真的不想生,我也要尊重女友的意見,但是我家人說答應了我先人的要求要留一個後代。
你女友唔想生迫唔到佢, 但你同得你屋企人講係你女友唔想生就預左佢地一定叫你分手

你甘少事都處理唔到? 女友唔生咪人代生囉

天網恢恢 疏而不漏 因果報應是必定 若然不報 時晨未到
引用:
原帖由 路邊灰湯圓 於 2021-4-7 01:57 PM 發表

你女友唔想生迫唔到佢, 但你同得你屋企人講係你女友唔想生就預左佢地一定叫你分手
我和女友結婚不一定要生BB,我只是想二人世界

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2021-4-7 02:00 PM 發表

你甘少事都處理唔到? 女友唔生咪人代生囉
我不想這樣做,在香港是無效的

引用:
原帖由 仇可解 於 2021-4-7 12:32 PM 發表

搬走吧,從此人間蒸發

引用:
原帖由 仇可解 於 2021-4-7 02:01 PM 發表

我和女友結婚不一定要生BB,我只是想二人世界
你仲唔明......生唔生係你2個人既事,
但你唔應該如實同你父母講係你女友唔想生

引用:
原帖由 路邊灰湯圓 於 2021-4-7 02:10 PM 發表

你仲唔明......生唔生係你2個人既事,
但你唔應該如實同你父母講係你女友唔想生
係家人逼我講呢件事出嚟,並唔係我自願過出嚟

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-4-7 02:10 PM 發表

搬走吧,從此人間蒸發
點樣搬,屋企人嘅親戚,真係會搵黑社會,四圍貼街招,或者喺街道上等我出現,打我連女友都打埋。

引用:
原帖由 仇可解 於 2021-4-7 02:13 PM 發表

點樣搬,屋企人嘅親戚,真係會搵黑社會,四圍貼街招,或者喺街道上等我出現,打我連女友都打埋。
你咁廢比人食住點做男人架,無眼睇你

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]