• 瀏覽: 48,366
  • 回覆: 182
  • 追帖: 5
熱賣及精選
係咪又想食埋你男朋友個妹妹呢,萬能插真係好

回覆 引用 TOP

喺自己屋企冇問題

回覆 引用 TOP

冇身材估計也系習慣了,當個男孩,再講歐美人好多唔著

回覆 引用 TOP

一家人都習慣脫光
唔係妳上黎食飯關係....
先著返的咋

回覆 引用 TOP

兩個人自己住仲系比較好

回覆 引用 TOP

實話講唔管係唔係家人,18歲已經成年,應該注意與異性嘅距離,之不過睇樣佢哋已經習慣咗

呀哥經常獻菊比家人玩你唔知啫

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 可惜唔係你 於 2021-4-7 11:40 AM 發表

我個日上去男朋友到食飯,見到佢個妹唔著內衣,只著一件背心...

但佢地全家好似冇問題咁.....

我覺得好古怪,同男朋友講,佢笑我咸濕,話我諗太多...
真係我諗太多咩?
雖然佢個妹冇咩身材,但都18歲啦
咁都見到,唔怪得請個女工,工作能力比男工較高,
女工多數都能一眼關七,同時一心多用。
男工就不可能。
食飯最方便, 係一人一份餸,
唔好一齊共用一碟餸,
以及唔好夾畀人。

樓主有沒有遇上, 男朋友的妹妹/男朋友本身/男朋友的父母夾餸畀樓主?
樓主又要唔要夾餸, 回敬畀他們的碗?

同埋食之前, 會不會齊齊坐好晒,依然要逐個人叫他們食飯?
我不贊成夾餸畀人和叫人食飯, 覺得咁做才是無禮貌。

🤣😂😆🍜🥣🍧🍨🥧🎂🍫🍬🍭🍡🍯🍮🐥

◉超覺醒方法:  https://drive.google.com/open?id=1ZzDkklv7CTGvKDvIjQsGSqMDSZ-CcBmn  ൽ

▶️🐥🐣✨🌏🌟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 可惜唔係你 於 2021-4-7 11:40 AM 發表

我個日上去男朋友到食飯,見到佢個妹唔著內衣,只著一件背心...

真係我諗太多咩?
你系男兒身,梗係話你睇佢妹系咸濕啦

回覆 引用 TOP

冇身材冇問題,大波唔得了

回覆 引用 TOP

求妹妹圖

本人太神秘

回覆 引用 TOP

引用:

真係我諗太多咩?
其實有乜出奇,我有幾個去表妹都好親下,亦都好熟,我以前去佢地屋企過夜,佢地都係背心,真空,大家平常心,其實睇家庭環境囉,吾係樣樣都咁心邪的,我記得某港姐都比屋企爆係屋企人都吾帶bra,我相信係好多有兄妹姐既家庭都有咁既情況,如果一屋女人,得一個老豆個D更加係,人地正常家庭,吾使諗得太複雜。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2021-4-7 12:26 PM 發表

多數有身材先會著,無身材就唔會理
如果佢阿妹導彈級數既胸會點?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右