• 瀏覽: 49,108
  • 回覆: 182
  • 追帖: 5
熱賣及精選
引用:
原帖由 可惜唔係你 於 2021-4-7 11:40 AM 發表

我個日上去男朋友到食飯,見到佢個妹唔著內衣,只著一件背心...

但佢地全家好似冇問題咁.....

我覺得好古怪,同男朋友講,佢笑我咸濕,話我諗太多...
真係我諗太多咩?
雖然佢個妹冇咩身材,但都18歲啦
你和男朋友講講,呢情況唔好評論

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2021-4-7 11:57 AM 發表

冇身材咪重點
你會唔會覺得bb仔露械 bb囡冇著衫有問題? 照計就唔會
係咪咁樣?

引用:
原帖由 可惜唔係你 於 2021-4-7 11:40 AM 發表

我個日上去男朋友到食飯,見到佢個妹唔著內衣,只著一件背心...

真係我諗太多咩?
冇相肯定大話妹

在家中,好正常,而且你又係女仔。

好平常

引用:

真係我諗太多咩?
樓主男友可能心諗妳係咁佢就介意啫

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高
引用:

真係我諗太多咩?
人地著乜嘢衫你都要管?
唔係下嘛,師兄

引用:
原帖由 可惜唔係你 於 2021-4-7 06:01 PM 發表

認同呀....
但好似成個post得你同我係正常人
如果你係男人就有問題
你一個女人上去食飯驚你睇蝕咩

你男友話喺自己屋企拗荔枝都好平常

引用:
原帖由 hkg369 於 7/4/2021 05:48 AM 發表

當年未結婚, 上老婆外家, 佢細妹(姨仔)未夠18碎. 沖完涼習慣吾戴胸圍, 佢兩個波頭, 我見吾少啦
執到喇睇唔少嘢

你也可以露J

你怕近親相姦? 

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]