• 瀏覽: 48,899
  • 回覆: 182
  • 追帖: 5
無圖你話乜都得

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯
熱賣及精選
引用:
原帖由 可惜唔係你 於 2021-4-7 11:40 AM 發表

我個日上去男朋友到食飯,見到佢個妹唔著內衣,只著一件背心...

但佢地全家好似冇問題咁.....

我覺得好古怪,同男朋友講,佢笑我咸濕,話我諗太多...
真係我諗太多咩?
雖然佢個妹冇咩身材,但都18歲啦
你應該要入鄉隨俗,一樣要喺佢屋企唔著內衣,咁妳先可以瀜入到佢哋個家庭㗎!!

佢有穿底底吓嘩?

我估你男友帶啲男同學/同事上去,可能先有問題。 

冇圖冇真相

平胸飛釘著內衣來做咩?

引用:
原帖由 可惜唔係你 於 2021-4-7 11:40 AM 發表

我個日上去男朋友到食飯,見到佢個妹唔著內衣,只著一件背心...

但佢地全家好似冇問題咁.....

我覺得好古怪,同男朋友講,佢笑我咸濕,話我諗太多...
真係我諗太多咩?
雖然佢個妹冇咩身材,但都18歲啦
日本綜藝節目情節

唔著內衣有咩問題都自己人,又唔係拎果兩個包走

引用:
原帖由 3882 於 2021-4-7 11:50 AM 發表

可能佢哋由細到大已經習慣
但細個點同依家呀

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2021-4-7 11:57 AM 發表

冇身材咪重點
你會唔會覺得bb仔露械 bb囡冇著衫有問題? 照計就唔會
我都覺呀
所以我咪覺得怪囉

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-7 12:48 PM 發表

當年未結婚, 上老婆外家, 佢細妹(姨仔)未夠18碎. 沖完涼習慣吾戴胸圍, 佢兩個波頭, 我見吾少啦
你睇少d av啦

引用:
原帖由 山邊綠色的筍盤 於 2021-4-7 12:54 PM 發表

妳點解時常留意佢?
食飯個時睇到....

引用:
原帖由 似花似水似你媽 於 2021-4-7 01:22 PM 發表

喺自己屋企唔著內衣都有問題, 咁喺邊度唔著先無問題?
下...有男有女架喎...

引用:
原帖由 朝風 於 2021-4-7 04:16 PM 發表

實話講唔管係唔係家人,18歲已經成年,應該注意與異性嘅距離,之不過睇樣佢哋已經習慣咗
認同呀....
但好似成個post得你同我係正常人

以前去朋友屋企打麻將,佢家姐(靚女身材好)沖完涼直接戴住個黑Bra著住條黑底坐低打麻將,佢條仔坐佢對家,我坐佢下家,佢完全冇當一回事。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]