• 瀏覽: 3,799
  • 回覆: 58
簡單一句:酒逢知己千杯醉,話不投機半句多

我有我既生活。、佢有佢既忙碌
大家繼續出色演好呢個角色

想陪就陪,想愛就愛!出色

熱賣及精選
正常會介意
不如發掘多些玩意如煮嘢食,早上同佢一齊買餸,夜晚一齊煮或你煮,有好嘢食佢應該鐘意

我成日都話煮比佢食,但佢次次都唔想我辛苦,話出街食~

好多時都一齊去行街市買生果食~

佢比妳去係信任妳既表現。

引用:
原帖由 KarsonMak 於 2021-4-7 11:28 AM 發表

同老公識左22年,一齊左14年,結婚都已8年,大家都無小朋友
性生活都正常,一星期一次啦~~

我知道其實一直以來佢都好錫同好愛我,好包容我~但自己衰唔夠專一
或者可能覺得佢次次食飯都比較小話題,鍾意拎電話打機睇片
放假鍾意打牌,又唔係太愛運動~~~當然,如果我話要佢陪我去,佢都會既~

所以我一直都搵緊同我志趣相投既人一齊玩,而且。。。。。。。。。
佢又唔介意我同男性朋友出去食飯 ...
佢可能信得過你姐
再唔係佢自己係出面都有同其他女人玩

佢應該都係百份百信任
佢都唔玩女人既~只愛打機同打牌,同睇卡通片,煲劇~^^

引用:
原帖由 KarsonMak 於 2021-4-7 11:28 AM 發表

同老公識左22年,一齊左14年,結婚都已8年,大家都無小朋友
性生活都正常,一星期一次啦~~

我知道其實一直以來佢都好錫同好愛我,好包容我~但自己衰唔夠專一
或者可能覺得佢次次食飯都比較小話題,鍾意拎電話打機睇片
放假鍾意打牌,又唔係太愛運動~~~當然,如果我話要佢陪我去,佢都會既~

所以我一直都搵緊同我志趣相投既人一齊玩,而且。。。。。。。。。
佢又唔介意我同男性朋友出去食飯 ...
你老公喜歡有私人空間做佢喜歡做既嘢,但你喜歡做既嘢同佢喜歡做既嘢唔同,所以係興趣既層面上你同佢無共同話題。
你除咗話自己唔專一之外,其實你內心好空虛好寂寞,所以你想搵多個男人陪你去街或一齊做你喜歡做既事。
如果你搵到,就可能順便做埋你情人了。

係。。。話不投機半句多,同埋,份人怕悶~

引用:
原帖由 KarsonMak 於 2021-4-7 02:39 PM 發表

係。。。話不投機半句多,同埋,份人怕悶~
咁你自問樣同身材保養得好唔好 ? 有無信心吸引到男人同你志趣相投 ?

肯定介意啦

正常樣「

身邊好多男「性朋友

咁無計啦~~~~

何謂相愛。。。 每個人答案唔同, 有人80歲都仲追求 拍拖嗰種心跳感覺, 我自己覺得傻。 有人追求穩定有個伴, 有自己家庭。
你 或者養隻貓,2公婆一齊做義工, 我諗你哋要搵 共同興趣,總會搵到。
搵啲正經一大班人 嘅活動亦可以。
男人或女人, 總會介意另一半 和異性 單獨 活動, 可能你哋老夫老妻 講個信字,無謂整個氹畀自己踩。
有啲男人 年紀大都會 死淨把口 ,在公司 口花花 同啲女同事 吹水,滿足下自己。可能男人係理性動物, 控制得好啲,否則 沉咗船就無謂。
或者你係外向人 遇著 內向人

抱緊我:扭轉夫妻相處的七種對話 --> 推介給想改善相方關係的人, 作者係做婚姻輔導工作
如何相愛/相處,重要的偏偏學校冇教

書中所講的輔導個案,都是我們可能遇到的,婚姻相處上的問題/技巧,萬變不離其中

社工見意先睇 對話一,先停止嘈咬,再學如何製造多一點的愛
引用:
原帖由 KarsonMak 於 2021-4-7 04:23 PM 發表

正常樣「

身邊好多男「性朋友
咁你未有性伴 ? 還是已有性伴了 ?

性伴味就係我老公仔囉!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]