• 瀏覽: 3,743
  • 回覆: 21
簡單一句:酒逢知己千杯醉,話不投機半句多

我有我既生活。、佢有佢既忙碌
大家繼續出色演好呢個角色

想陪就陪,想愛就愛!出色

熱賣及精選
我成日都話煮比佢食,但佢次次都唔想我辛苦,話出街食~

好多時都一齊去行街市買生果食~

佢應該都係百份百信任
佢都唔玩女人既~只愛打機同打牌,同睇卡通片,煲劇~^^

係。。。話不投機半句多,同埋,份人怕悶~

正常樣「

身邊好多男「性朋友

咁無計啦~~~~

性伴味就係我老公仔囉!

引用:
原帖由 秋天熱情的表哥 於 2021-4-7 07:48 PM 發表

不正常,就好比你會把自己喜歡東西給別人分享嗎
I Would like to share

引用:
原帖由 seiko1 於 2021-4-7 07:37 PM 發表

暫時得你老公一個,但你話自己唔專一,而且你心靈又空虛又寂寞又怕悶,如果比你遇到志趣相投又有feel既男人,咁你又多一個性伴了。
你今年幾歲 ?
下 我一點也不寂寞 是無聊咋!)我平時好多節目

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2021-4-8 10:30 AM 發表

我也想成為你的男「性朋友」。
識多個朋友,無壞丫!Nice to meet you

引用:
原帖由 超級明水果 於 2021-4-8 09:38 AM 發表

你嘅乳癌好番未,有無做隆胸?如果未做,好難吸引到男人
乳癌關隆胸咩事?(你驗左腦未?)我身邊咁多朋友,佢地無一個好似你把口咁賤!!歧視呀?信唔信話你歧視?

引用:
原帖由 lplplp111 於 2021-4-8 10:07 AM 發表

樓主:如果妳老公真係愛妳,又點會唔介意妳同其他男人去街呀?包容也有限度的,假若妳話同其他男人去幾日旅行,他也答應嗎?他真信任妳地不會上床?妳想找志趣相投的人,證明妳內心裏已經有出軌的企圖了!
最緊要是現在快樂!我老公成日都係講果句,你開心就去做!😁😁好放心

引用:
原帖由 kwma 於 2021-4-8 09:17 AM 發表

大家都冇小朋友
大家都無小朋友!兩口子無責任,好事黎架

引用:
原帖由 lplplp111 於 2021-4-8 11:40 AM 發表

真係問句,結婚後妳有冇同老公以外男性做過愛?
有又點?無又點?

引用:
原帖由 lplplp111 於 2021-4-8 11:42 AM 發表

真係問句,結婚後妳有冇同老公以外男性做過愛?
呢d問題,唔回應

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]