• 瀏覽: 3,781
  • 回覆: 58
引用:
原帖由 KarsonMak 於 2021-4-7 06:48 PM 發表

性伴味就係我老公仔囉!
暫時得你老公一個,但你話自己唔專一,而且你心靈又空虛又寂寞又怕悶,如果比你遇到志趣相投又有feel既男人,咁你又多一個性伴了。
你今年幾歲 ?

熱賣及精選
引用:
原帖由 秋天熱情的表哥 於 2021-4-7 07:48 PM 發表

不正常,就好比你會把自己喜歡東西給別人分享嗎
I Would like to share

引用:
原帖由 seiko1 於 2021-4-7 07:37 PM 發表

暫時得你老公一個,但你話自己唔專一,而且你心靈又空虛又寂寞又怕悶,如果比你遇到志趣相投又有feel既男人,咁你又多一個性伴了。
你今年幾歲 ?
下 我一點也不寂寞 是無聊咋!)我平時好多節目

傻子才唔介意。

兩個人相處能夠舒舒服服又互相信任,真難得。
你有自己嘅me time,佢又可以有自己me Time , not bad ,雖然平淡,但細水長流嘅感覺真係好好。

引用:
原帖由 KarsonMak 於 2021-4-7 12:29 PM 發表

我成日都話煮比佢食,但佢次次都唔想我辛苦,話出街食~

好多時都一齊去行街市買生果食~
咁樣咪搵啲好嘅餐廳一齊食囉

最緊要你自己開心。我老公都好宅,不過放假我捉佢去cafe、去行山打卡,佢又肯。吾捉佢就留守屋企打機。所以你任性地提出要求,有時佢都會樂在其中,只係懶得諗節目啫

引用:
原帖由 KarsonMak 於 2021-4-7 11:28 AM 發表

同老公識左22年,一齊左14年,結婚都已8年,大家都無小朋友
性生活都正常,一星期一次啦~~

我知道其實一直以來佢都好錫同好愛我,好包容我~但自己衰唔夠專一
或者可能覺得佢次次食飯都比較小話題,鍾意拎電話打機睇片
放假鍾意打牌,又唔係太愛運動~~~當然,如果我話要佢陪我去,佢都會既~

所以我一直都搵緊同我志趣相投既人一齊玩,而且。。。。。。。。。
佢又唔介意我同男性朋友出去食飯 ...
愛變質

小心小心自己出軌

看滿地落花  曾經璀燦
一樹紅花  曾在風中招手
曾是飛紅  織許多許多的夢
曾是春天  來得太遲
花開轉瞬又花落
人生苦短,要多做令自己開心既事。
好多人性格問題,無得勉強,就由得各自有自己空間。

看你追求的是什麼了!

引用:
原帖由 KarsonMak 於 2021-4-7 11:28 發表

同老公識左22年,一齊左14年,結婚都已8年,大家都無小朋友

我知道其實一直以來佢都好錫同好愛我,好包容我~但自己衰唔夠專一
放假鍾意打牌,又唔係太愛運動~~~當然,如果我話要佢陪我去,佢都會既~

所以我一直都搵緊同我志趣相投既人一齊玩,而且。。。。。。。。。
都會,除非嗰個人都喺識,仲要喺熟。

引用:
原帖由 KarsonMak 於 2021-4-7 11:28 AM 發表

大家都冇小朋友

引用:

你嘅乳癌好番未,有無做隆胸?如果未做,好難吸引到男人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]