• 瀏覽: 3,836
  • 回覆: 27
熱賣及精選
引用:
原帖由 古時高手背 於 2021-4-6 02:50 PM 發表

結婚後有的時候總是因為小事嗌交,冇戀愛時候嘅感覺。
不吵架才是不正常!

引用:
原帖由 古時高手背 於 2021-4-8 08:56 AM 發表

係咩? 我仲以為咁樣唔正常。
咁吳吵架係咪樣樣野忍了算.到谷埋谷埋爆炸果日咪仲仆街

引用:
原帖由 古時高手背 於 2021-4-6 02:50 PM 發表

婚後吵架就註定一生沒好日子。結婚有乜好吵。無一樣值得溢交。

引用:
原帖由 古時高手背 於 2021-4-8 08:56 AM 發表

溢交即是女人計較,將會日益嚴重,最終氣球撞爆。

相愛容易相處難, 因為一齊住之後, 一定 磨擦 多啲, 嘈都唔緊要, 最重要係之後會傾返, 大家唔會有條刺喺度, 否則越積越多, 最終著大爆發 , 最後慢慢  變咗 0溝通 0性愛

婚後吵架很正常,夫妻間就是要鬥鬥嘴,感情才會越來越好,不然就變淡了,最後什麼話都不說了

十分正常吧。。。小炒。。。。   已經進入另一個階段了。。已經系一家人,唔系兩個人了。 。

引用:

正常㗎🤷🏼‍♂️有時仲會開拖添🤷🏼‍♂️最緊要係識代入對方諗,多付出少埋怨🤷🏼‍♂️啱好錯好唔好為面為啖氣,冷靜過後主動認錯講和🤷🏼‍♂️

引用:

你第一次結婚梗係好多嘢唔識啦🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 卜卜星 於 2021-4-9 04:27 PM 發表

十分正常吧。。。小炒。。。。   已經進入另一個階段了。。已經系一家人,唔系兩個人了。 。
第時佢生埋仔仲炒得勁呀🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2021-4-10 05:26 AM 發表

第時佢生埋仔仲炒得勁呀🤷🏼‍♂️
有錢米小炒d咯。。。無錢米大d咯

引用:
原帖由 卜卜星 於 2021-4-12 09:45 AM 發表

有錢米小炒d咯。。。無錢米大d咯
祝佢好運啦🤷🏼‍♂️最緊要兩公婆一條心為頭家啦🤷🏼‍♂️

😥

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]