• 瀏覽: 40,287
  • 回覆: 259
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 正傻西4 於 2021-4-6 02:02 AM 發表

太短了,正常人有15cm,不過可以每日練多D賓周插沙,再每日用條賓周綁狗繩出街扯長佢,我都係咁練出大賓周。
你唔好引我笑

熱賣及精選
引用:
原帖由 輪廓太差 於 2021-4-6 12:05 AM 發表

扯左7cm長,直徑3.5 cm
砍掉重練 冇救了

引用:
原帖由 輪廓太差 於 2021-4-6 02:04 AM 發表

你唔好引我笑
身體每處可以練,手臂、腳瓜,甚至賓周都可以練,我13歲開始每日插沙,又用賓周綁狗繩拖狗出街,苦練10年以上才有今天大賓周成果。

引用:
原帖由 正傻西4 於 2021-4-6 02:13 AM 發表

身體每處可以練,手臂、腳瓜,甚至賓周都可以練,我13歲開始每日插沙,又用賓周綁狗繩拖狗出街,苦練10年以上才有今天大賓周成果。
係你天生賓周勁,你多謝你父母啦

引用:
原帖由 輪廓太差 於 2021-4-6 02:15 AM 發表

係你天生賓周勁,你多謝你父母啦
很少人天生勁,你見過有人天生有腹肌、胸肌、背肌、粗大手臂呢D嗎?

一切都係後天練習,所以賓周都係靠後天練出嚟,明天開始每日插沙1小時,帶狗散步1小時,Keep住做,3個月就見到有成效。

引用:
原帖由 正傻西4 於 2021-4-6 02:23 AM 發表

很少人天生勁,你見過有人天生有腹肌、胸肌、背肌、粗大手臂呢D嗎?

一切都係後天練習,所以賓周都係靠後天練出嚟,明天開始每日插沙1小時,帶狗散步1小時,Keep住做,3個月就見到有成效。
咪玩嘢,最多我成世打飛機唔做愛

得7.5cm真係切左佢好過

其實如果技術okay, 只要唔係超級短, 其實係無問題的

短小精幹呀, 小心屌撚死你呀

7cm 其實夠做。搵d 超矮 又瘦底夠用

要問女仔先知

輸到冇晒自信
引用:
原帖由 輪廓太差 於 2021-4-6 12:05 AM 發表

扯左7cm長,直徑3.5 cm
有錢就3CM都有女啦!

引用:
原帖由 輪廓太差 於 2021-4-5 08:06 PM 發表

係唔係會分手收場
一定會😎

一定會
條女次次都問點解我條野大左

引用:
原帖由 輪廓太差 於 2021-4-5 08:06 PM 發表

係唔係會分手收場
女人嗰山窿只有頭一吋神經線較多特別敏感,所以細佬兩吋長同八吋長嘅感覺唔係咁大分別,只係充實感有D唔同。反而太長會被討厭,因為會痛。
比起長短,硬度粗幼持久性嘅影響其實仲大。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]