• 瀏覽: 2,182
  • 回覆: 20
假期想約朋友去玩 但約極都約唔到朋友出街係咪好唔正常?有啲出開街嘅朋友突然間我問完唔覆 有啲就唔得閒(因為要陪男朋友或者close d嘅朋友)二十幾歲假期成日係屋企係咪好奇怪?

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kkk018 於 2021-4-5 07:14 PM 發表

假期想約朋友去玩 但約極都約唔到朋友出街係咪好唔正常?有啲出開街嘅朋友突然間我問完唔覆 有啲就唔得閒(因為要陪男朋友或者close d嘅朋友)二十幾歲假期成日係屋企係咪好奇怪?
搵唔到朋友陪咪陪下屋企人囉

疫情未減,賦閑在家。

自己一個都可以行街濕平的。

引用:
原帖由 kkk018 於 2021-4-5 07:14 PM 發表

你廿幾歲都咁?
第時個個結婚生仔更難約了

睡覺

笑死
放假可多休息,瞓耐啲,疫情關係,宅在家都好正常。

陪下屋企人, 上網打機

但留喺屋企(因為約唔到人,未來幾日會放AL但朋友要返工)你地會羨慕成日有得出街玩嘅朋友嗎?(預計未來一星期都係宅在家度過假期)

自己可以周圍行下,去下離島,商場, facial, 食野,…

在下會在家看色情電影和打手槍🤷🏼‍♂️

放假最free係宅在家中。

引用:

你試吓一個人行街街仲舒服,唔使等人。

引用:
原帖由 天涯地角 於 2021-4-5 11:55 PM 發表

自己一個都可以行街濕平的。
X2

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]