• 瀏覽: 4,734
  • 回覆: 40
  • 追帖: 2
如果妳未過33歲,除非妳鐵定唔嫁,否則妳一定要明白,妳唔係人上人,妳揾到人上人的老公機會率係100萬分之一,與其脫離現實日日喺度妄想虛耗青春,爲什麼不利用仲有僅有的青春做條件,揾個唔會係差的老公?

熱賣及精選
引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2021-4-4 12:48 PM 發表

如果妳未過33歲,除非妳鐵定唔嫁,否則妳一定要明白,妳唔係人上人,妳揾到人上人的老公機會率係100萬分之一,與其脫離現實日日喺度妄想虛耗青春,爲什麼不利用仲有僅有的青春做條件,揾個唔會係差的老公?
男歡女愛,乃平常之事,明白人情世故者,當然佔優。

引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2021-4-4 12:48 PM 發表

唔差嘅老公?係咪吳大帝孫仲謀呢?

引用:

剩女可能寧願單身都唔揀你

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-4-4 03:19 PM 發表

剩女可能寧願單身都唔揀你
可能唔等於係

引用:
原帖由 123people 於 2021-4-4 02:05 PM 發表

男歡女愛,乃平常之事,明白人情世故者,當然佔優。
完全對!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 josechong@@ 於 2021-4-4 02:21 PM 發表

唔差嘅老公?係咪吳大帝孫仲謀呢?
why not!?

女人僅餘的青春都係用來搵白馬王子架,
拼盡最後一點氣運博錢程

笑死

回覆 引用 TOP

引用:

點揾?😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2021-4-4 03:28 PM 發表

可能唔等於係
有信心👍

回覆 引用 TOP

引用:

唔會係差的老公?
有車,有樓,有樣,有錢,有學識,五大訴求,缺一不可。

引用:

睇你個名就知你7
剩女唔會show你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天涯地角 於 2021-4-4 10:08 PM 發表

唔會係差的老公?
有車,有樓,有樣,有錢,有學識,五大訴求,缺一不可。
你講下你係乜水,天涯姐

柄你
引用:

道理誰都懂,可是還是更看重現實

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 低能的你 於 2021-4-4 10:11 PM 發表

你講下你係乜水,天涯姐
香江時下女性。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]