• 瀏覽: 53,329
  • 回覆: 136
  • 追帖: 8
引用:
原帖由 Zeny.C 於 2021-9-27 09:35 PM 發表
我唔夠分pm你,可以俾你最後揀果間既資料我?十萬包哂全部費用?如果係咁好平
埋單十萬左右,包哂啦,麻醉師,覆診,拆線等全部計哂

引用:
原帖由 Kaka0902 於 2021-10-12 07:13 PM 發表
請問樓主現在胸部情況如何?
可否PM 我係邊間醫生做?
已經第6個月,可以放心少少,脂肪穩定無吸收哂,做完都一直冇擔心會吸收太多

新手求pm三間診所同醫生🙏🏻thanks!

引用:
原帖由 車站表姐 於 2021-4-3 01:01 AM 發表
想豐胸好耐一直糾結做假體定係自體脂肪隆胸,有個太熟嘅中學前年做左假體,膽粗粗問咗佢意見,雖然佢做左假體但係佢就建議如果我唔係要求升好幾cup嘅話可以揀自體脂肪隆胸,因為手感上的確會有唔同,佢覺得自體脂肪隆胸自然好多,佢都考慮拆除再做自體😶提我睇自己需要,我想升一cup , 由b 上到c 已經心滿意足,之後開始睇資料

睇關於抽脂嘅野都幾年(中間仲有試下唔同豐胸野🤮全部都效果一般),我發現抽脂 ...
新手求pm三間診所同醫生名🙏🏻thanks!

樓主,麻煩請pm醫生資料。謝謝

你好,可以pm醫生資料嗎

可給e生資料及聯絡方法給我嗎,謝謝你,pm我

你好 請問可以pm3間醫生資料嗎 🙏🙏thanks!

引用:
原帖由 車站表姐 於 2021-4-3 01:01 AM 發表
想豐胸好耐一直糾結做假體定係自體脂肪隆胸,有個太熟嘅中學前年做左假體,膽粗粗問咗佢意見,雖然佢做左假體但係佢就建議如果我唔係要求升好幾cup嘅話可以揀自體脂肪隆胸,因為手感上的確會有唔同,佢覺得自體脂肪隆胸自然好多,佢都考慮拆除再做自體😶提我睇自己需要,我想升一cup , 由b 上到c 已經心滿意足,之後開始睇資料

睇關於抽脂嘅野都幾年(中間仲有試下唔同豐胸野🤮全部都效果一般),我發現抽脂 ...
可否Pm 醫生資料,謝謝

幾多錢

引用:
原帖由 JoyceToTheWorld 於 2021-4-10 01:04 AM 發表

因為我肥左 好想抽走肥手臂
順便豐胸 但而家又去唔到台灣
請問可以pm你台灣醫生資料我嗎?謝謝你

可以分享醫生資料? 價錢

引用:

可不可以DM我醫生名?謝謝。我都想做但係搵親啲醫生都好貴

引用:
原帖由 車站表姐 於 2021-4-9 05:00 PM 發表

做完點解想再做😳😳我做呢間價錢同台灣差唔多,真係唔貴
可唔可以知道醫生名?我都想做但係搵親嘅醫生都好貴。謝謝你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]