• 瀏覽: 51,115
  • 回覆: 134
  • 追帖: 8
引用:
原帖由 Carmanmmm 於 2021-8-5 07:53 PM 發表
Sis,想問岩岩做完有咩術後護理要注意,同埋應該幾時先去買bar😢
我做前做完都有個姑娘follow up, 我有咩唔明就問佢,bar 唔可以帶有鋼圈,你唔洗膽心唔知點搞,我諗正常去邊間都好一定有人會應你注意護理既地方,第一個月麻煩d,之後都冇咩特別

麻煩可唔可以比哂 3間既資料我呢? thanks

引用:
原帖由 車站表姐 於 2021-6-2 11:34 PM 發表

香港貴過出面,我呢家算係好貼近海外做d價
可否pm醫生🙏🏻🙏🏻另外有麻醉師在場嗎?

引用:
原帖由 隔離靚大樹 於 2021-8-10 09:00 PM 發表

可否pm醫生🙏🏻🙏🏻另外有麻醉師在場嗎?
有呀,正常一定要有,
如果你問到邊間佢冇另外搵麻醉師,醫生自己做埋你一定唔好幫襯,極危險

可否pm?😁

你原本大概幾磅? 我唔算好肥所以冇胸,另外你做個間有得做假體?可唔可以share資料

引用:
原帖由 車站表姐 於 2021-4-3 01:01 AM 發表
想豐胸好耐一直糾結做假體定係自體脂肪隆胸,有個太熟嘅中學前年做左假體,膽粗粗問咗佢意見,雖然佢做左假體但係佢就建議如果我唔係要求升好幾cup嘅話可以揀自體脂肪隆胸,因為手感上的確會有唔同,佢覺得自體脂肪隆胸自然好多,佢都考慮拆除再做自體😶提我睇自己需要,我想升一cup , 由b 上到c 已經心滿意足,之後開始睇資料

睇關於抽脂嘅野都幾年(中間仲有試下唔同豐胸野🤮全部都效果一般),我發現抽脂 ...
請問依家仲係keep住喺c cup 嗎?可以pm我醫生名嗎?謝謝!

引用:
原帖由 古深情的羊羊 於 2021-8-26 10:23 PM 發表
你原本大概幾磅? 我唔算好肥所以冇胸,另外你做個間有得做假體?可唔可以share資料
我大幾5x kg , 醫生兩樣都有做,感覺專業d,隆胸/抽脂都唔係小手術

引用:
原帖由 NicoleChannn 於 2021-9-3 05:14 PM 發表

請問依家仲係keep住喺c cup 嗎?可以pm我醫生名嗎?謝謝!
岩岩過左6個月,keep到,3-6個月定型期比較關鍵👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 車站表姐 於 2021-9-7 07:30 PM 發表

岩岩過左6個月,keep到,3-6個月定型期比較關鍵👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
一D都無消嗎?飲食要注意嗎?

引用:
原帖由 車站表姐 於 2021-9-7 07:30 PM 發表

效果好好 👍🏻

可以pm 三位醫生的Contact同收費嗎? thanks 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 Carmanmmm 於 2021-9-8 11:58 PM 發表

一D都無消嗎?飲食要注意嗎?
會消腫之後都會縮d
同食野冇咩關係
反而同醫生打既脂肪質素有關
抽靚脂肪出黎打先keep得到
睇脂肪存活率

我唔夠分pm你,可以俾你最後揀果間既資料我?十萬包哂全部費用?如果係咁好平

請問樓主現在胸部情況如何?
可否PM 我係邊間醫生做?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]