• 瀏覽: 51,111
  • 回覆: 134
  • 追帖: 8
樓主本身瘦底嗎?我擔心身體唔夠脂肪抽,抽完嘅痛係點痛法?有幾多個傷口?傷口有幾大?大約幾多日先唔痛?

很好奇哦

請問是哪位醫生?

引用:
原帖由 車站表姐 於 2021-4-25 11:41 PM 發表

未夠3個月,我未知會唔會吸收,站時冇野
兩星期至一個月會定型

引用:
原帖由 JoyceToTheWorld 於 2021-4-26 09:28 PM 發表

兩星期至一個月會定型
我個醫生冇講咁快,佢話過左3-6個月keep到既先算永久

引用:
原帖由 JoyceToTheWorld 於 2021-4-13 11:07 PM 發表

我當時有刻意咁增肥 因為想個胸keep 得好d
而家效果都唔錯果 我諗keep到70%左右
70%之後有冇一cup?

樓主覺得摸落手感如何?  大左幾多cup?

引用:
原帖由 manmann8888 於 2021-5-2 05:19 PM 發表
樓主覺得摸落手感如何?  大左幾多cup?
感覺唔會硬掘掘,我唔想手感怪先揀做自體脂肪,因為我去果間有得做假體,我做升一cup

可以分享醫生資料? 價錢

引用:
原帖由 Nn1987 於 2021-4-28 11:51 PM 發表

70%之後有冇一cup?
可給e生資料及聯絡方法給我嗎,謝謝你,pm我

你幾時做嫁? 如果夏天做會唔會好辛苦,壓力衣會好焗? 黎m 點算,thank you 

引用:
原帖由 Loulouise 於 2021-5-20 02:12 AM 發表
你幾時做嫁? 如果夏天做會唔會好辛苦,壓力衣會好焗? 黎m 點算,thank you 
三月份做,夏天做真係會熱,黎m冇影響嫁,我件有個窿係褲浪開口

引用:
原帖由 車站表姐 於 2021-4-3 01:01 AM 發表
想豐胸好耐一直糾結做假體定係自體脂肪隆胸,有個太熟嘅中學前年做左假體,膽粗粗問咗佢意見,雖然佢做左假體但係佢就建議如果我唔係要求升好幾cup嘅話可以揀自體脂肪隆胸,因為手感上的確會有唔同,佢覺得自體脂肪隆胸自然好多,佢都考慮拆除再做自體😶提我睇自己需要,我想升一cup , 由b 上到c 已經心滿意足,之後開始睇資料

睇關於抽脂嘅野都幾年(中間仲有試下唔同豐胸野🤮全部都效果一般),我發現抽脂 ...
想知係邊個醫生可唔可以PM我

可pm我嗎 有興趣
同埋想問下 因為本人瘦底 整完大概可以大幾cup

引用:
原帖由 連續冰凍的碼頭 於 2021-5-23 04:55 PM 發表
可pm我嗎 有興趣
同埋想問下 因為本人瘦底 整完大概可以大幾cup
之前係到睇有人太瘦醫生未必會做,佢好似得90幾磅,你問下醫生先為上策,你冇多餘脂肪抽出黎根本做唔到,可能要問下醫生意見係唔係要先增肥先,另外cup數我見冇咩人做到一次升兩cup, 你預第一次做升到一cup 好好了,安全至上😊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]