• 瀏覽: 1,471
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
熱賣及精選
引用:
原帖由 古幼稚的屋 於 2021-4-2 11:19 PM 發表

在外面唱k,我睇見姐姐嘅男朋友摟着一個女孩子,佢睇見我后立馬講“呢個女孩子系我妹妹,你唔好亂講話”。😂😂😂
可系我睇嘅很清楚,佢手搭喺嗰女子腰上便,一睇見我就縮返嚟了,我到底要唔好講畀我知姐姐?
可能真係佢個妹呢

先試探家姐同男朋友最近嘅狀況, 如果唔理想,可以同佢講, 但如果仍然唔錯, 就暫時唔好講, 再睇定啲

引用:
原帖由 古幼稚的屋 於 2021-4-2 11:19 PM 發表

在外面唱k,我睇見姐姐嘅男朋友摟着一個女孩子,佢睇見我后立馬講“呢個女孩子系我妹妹,你唔好亂講話”。😂😂😂
可系我睇嘅很清楚,佢手搭喺嗰女子腰上便,一睇見我就縮返嚟了,我到底要唔好講畀我知姐姐?
你查清楚係咪佢個妹先

引用:
原帖由 Love_0902 於 2021-4-3 12:39 AM 發表

先試探家姐同男朋友最近嘅狀況, 如果唔理想,可以同佢講, 但如果仍然唔錯, 就暫時唔好講, 再睇定啲
同意x2

一定講

引用:
原帖由 古幼稚的屋 於 2021-4-3 08:45 AM 發表

佢睇見我打聲招呼就走咗,無從查證
冇相你老竇未必信

引用:
原帖由 古幼稚的屋 於 2021-4-3 08:46 AM 發表

琴日和姐姐傾計試探性問了,佢講關係很好,所以我才很矛盾要唔好告訴佢~
你問姐姐同你老竇關係還是問個男人嘅關係?

引用:
原帖由 古幼稚的屋 於 2021-4-3 08:43 AM 發表

不可能系妹妹,從冇聽講過。咁黑暗嘅地方手放喺妹妹腰上摟着——不可能
摟妹妹條腰有咩問題?
你啲對白講出黎都無人信啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]