• 瀏覽: 56,006
  • 回覆: 317
  • 追帖: 2
星期一個夜因為趕Project 做到太夜 成凌晨3點先收工 我同另外一個男同事都住得比較遠 佢就提議不如喺附近訂一晚酒店 反正夾返每人都係百幾蚊 仲可以瞓耐啲 我個下唔知係咪太攰 神推鬼擁應承左 仲買左D野食上去同佢一齊食 雖然間房係兩張單人床 我地都冇發生過啲咩事 不過事後硬係覺得有啲唔自在

熱賣及精選
引用:
原帖由 我條腰好粗 於 2021-4-1 06:06 PM 發表

星期一個夜因為趕Project 做到太夜 成凌晨3點先收工 我同另外一個男同事都住得比較遠 佢就提議不如喺附近訂一晚酒店 反正夾返每人都係百幾蚊 仲可以瞓耐啲 我個下唔知係咪太攰 神推鬼擁應承左 仲買左D野食上去同佢一齊食 雖然間房係兩張單人床 我地都冇發生過啲咩事 不過事後硬係覺得有啲唔自在
好采你唔係我條女, 咁不守婦道

水性楊花女人

引用:
原帖由 大大力誰人 於 2021-4-1 06:08 PM 發表

好采你唔係我條女, 咁不守婦道
我地咩都冇做架

引用:
原帖由 蔥上雲燒 於 2021-4-1 06:09 PM 發表

水性楊花女人
亂講 我地好清白

引用:
原帖由 我條腰好粗 於 2021-4-1 06:06 PM 發表

甘你條腰一定真係好粗

引用:
原帖由 我條腰好粗 於 2021-4-1 06:10 PM 發表

我地咩都冇做架
冇事發生好失望?

會晤會食左藥訓左、期間俾人任玩唔知道

冇攪到 才 唔自在

回覆 引用 TOP

引用:

無男友,
無老公,
無歪念,
無問題。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
比我會一人一間房。慳個少少錢。

男同事好唔俾面

回覆 引用 TOP

男男有乜所謂

引用:
原帖由 我條腰好粗 於 2021-4-1 06:10 PM 發表

我地咩都冇做架
証明你冇吸引力

回覆 引用 TOP

跟著的情節是條仔強你,之後你反客為主,搾乾條仔。第朝繼續做唔返工

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]