• 瀏覽: 31,290
  • 回覆: 155
  • 追帖: 1
我依家冇同我老豆一齊住,費時見到個女人眼冤!所以我依家都只係間唔中上去食下飯,都叫做相安無事。

但點知今日,我喺街到等我朋友既時候,見到我繼母同個肥佬一齊行,仲要翹住個男人隻手。個男人唔知喺佢耳邊講咗啲咩,佢戴住口罩都feel到佢笑得好開心。之後,我見佢哋仲買咗杯奶茶你一啖我一啖,真係好噁心!

我過2日會上老豆到食飯,我諗緊點開口,可惜我冇影到相,如果唔係直接send俾老豆睇,我真係驚我老豆頂綠帽愈嚟愈大........

9/4: 潛咗水幾日,因為真係好忙。嗰日我上完老豆度食飯,我都唔知點開口,所以冇喺老豆面前講咩。不過個女人洗碗嗰時,我扮哂野入去話幫手,之後我借啲依chok咗佢幾野,話喺某日見到個好似佢既女人,佢個樣有啲怪,好似有啲心虛咁,然後佢借啲依話要去廁所,就冇咗下文喇。

然後第2日發生咗啲事,唔想講太詳細,總之就係俾我發現到原來個肥佬係個女人既前夫!我都係忍唔住同老豆講咗,我老豆係嬲到震,原來個女人有前科,之前一直同個前夫約出嚟食飯,老豆本身都唔太中意,所以我同佢講完之後,佢超嬲。據我所知,我老豆當晚對佢發咗好大脾氣,最後個女人執咗啲野搬返咗去娘家住,依家仲未返嚟。

引用:
原帖由 先生有無邊度痕 於 2021-4-1 05:07 PM 發表

我依家冇同我老豆一齊住,費時見到個女人眼冤!所以我依家都只係間唔中上去食下飯,都叫做相安無事。

但點知今日,我喺街到等我朋友既時候,見到我繼母同個肥佬一齊行,仲要翹住個男人隻手。個男人唔知喺佢耳邊講咗啲咩,佢戴住口罩都feel到佢笑得好開心。之後,我見佢哋仲買咗杯奶茶你一啖我一啖,真係好噁心!

我過2日會上老豆到食飯,我諗緊點開口,可惜我冇影到相,如果唔係直接sen ...
你又無證據
你老豆分分鐘唔信話番你轉頭

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-4-1 05:21 PM 發表

你又無證據
你老豆分分鐘唔信話番你轉頭
我就係驚呢個情況出現,真心後悔冇影相,依家點做好?

引用:
原帖由 先生有無邊度痕 於 2021-4-1 05:41 PM 發表

白痴都會影相啦!作故仔!

引用:
原帖由 先生有無邊度痕 於 2021-4-1 05:41 PM 發表

一係扮唔知
真係拎出黎講就搵番你繼母啦

引用:
原帖由 taikonautxyz 於 2021-4-1 05:43 PM 發表

白痴都會影相啦!作故仔!
姐係唔影相就一定係作故仔?你啲logic好奇怪,溝通唔到。

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-4-1 05:45 PM 發表

一係扮唔知
真係拎出黎講就搵番你繼母啦
我諗住套下佢話先

引用:

鬼叫你當時唔影相咩。

我係你就唔出聲嘞,因為就算你開口,但又冇證據,到時人哋一定會反抗,反咬番你一啖,話你係到「無風起浪、造謠生事」

最後分分鐘連老豆都同你反面

引用:
原帖由 先生有無邊度痕 於 2021-4-1 05:07 PM 發表

我過2日會上老豆到食飯,我諗緊點開口,可惜我冇影到相,如果唔係直接sen ...
你個繼母幾多歳呀, 老夫少妻呀?

你老豆幾歲
你繼母幾歲
尼個係重點
其他係小事

tc
佢會話個男人係佢亞哥

有咩咁特別?依家個個都幾個情人架啦,各方都心照

回覆 引用 TOP

引用:

佢可能接客賺錢養家,你體諒下佢吧。

孝順D啦,
你老豆變咗肥佬,
你幾日前至知?

回覆 引用 TOP

你大還是你繼母大?

提示:支持鍵盤翻頁左 右