• 瀏覽: 32,155
  • 回覆: 155
  • 追帖: 1
老夫少妻呀?

熱賣及精選
我諗其實係你想擒你繼母不遂, 而家就屈人。

引用:
原帖由 先生有無邊度痕 於 2021-4-1 05:07 PM 發表

我依家冇同我老豆一齊住,費時見到個女人眼冤!所以我依家都只係間唔中上去食下飯,都叫做相安無事。

但點知今日,我喺街到等我朋友既時候,見到我繼母同個肥佬一齊行,仲要翹住個男人隻手。個男人唔知喺佢耳邊講咗啲咩,佢戴住口罩都feel到佢笑得好開心。之後,我見佢哋仲買咗杯奶茶你一啖我一啖,真係好噁心!

我過2日會上老豆到食飯,我諗緊點開口,可惜我冇影到相,如果唔係直接sen ...
又或者你老豆出面也有件肥婆呢!

見到一次實見到第二次 大把機會影佢相 如我係樓主就唔打草驚蛇住

你用緊2g手機無影相功能

複雜:親父,繼母,繼母契家佬,會唔會變咗契老豆?

引用:
原帖由 先生有無邊度痕 於 1-4-2021 05:07 PM 發表

我依家冇同我老豆一齊住,費時見到個女人眼冤!所以我依家都只係間唔中上去食下飯,都叫做相安無事。

但點知今日,我喺街到等我朋友既時候,見到我繼母同個肥佬一齊行,仲要翹住個男人隻手。個男人唔知喺佢耳邊講咗啲咩,佢戴住口罩都feel到佢笑得好開心。之後,我見佢哋仲買咗杯奶茶你一啖我一啖,真係好噁心!

我過2日會上老豆到食飯,我諗緊點開口,可惜我冇影到相,如果唔係直接sen ...
要搵私家偵探搜集證據先

樓主某實可以當面DH地LM
大大聲屌許地淫娃狗公
跟住就有人放上網
許地就無得得戚

引用:
原帖由 先生有無邊度痕 於 2021-4-1 05:07 PM 發表

一於約埋老豆一齊教訓繼母啦父子兵3p上陣

以後偷偷跟蹤她,把事情搞明白,唔好屈都唔好錯失,。
但係我看得見就好氣憤。

話冇影相都無人信啦,而家老作真係難。

引用:
原帖由 tcfalcon 於 2021-4-1 06:13 PM 發表

你老豆幾歲
你繼母幾歲
尼個係重點
其他係小事
正解

又係帽嘅事

引用:

可能你老逗就係鐘意咁😜😜

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]