• 瀏覽: 3,652
  • 回覆: 22
之前thankful聽你地導買咗renewing pack,用過好鍾意!
啱啱新出排毒泡泡麵膜Deto2x mask有冇sis已經入手咗?心思思想買

熱賣及精選
俾人導買野
用過detox cream面霜,排毒去污,清走皮膚啲污糟野,幾啱香港用

點泡泡法?

引用:
原帖由 蛇馬lu 於 2021-3-31 05:19 PM 發表

俾人導買野
用過detox cream面霜,排毒去污,清走皮膚啲污糟野,幾啱香港用
真係好容易就俾人導到......個mask都係呢個功效,排毒清污糟野同亮肌,好需要!!!

引用:
原帖由 玩拎猿 於 2021-4-1 12:53 PM 發表

點泡泡法?
本身係cream狀嘅,遇到空氣會起泡泡,幫皮膚注氧
https://www.facebook.com/valmonthongkong/posts/2837221609882042

好唔好用先

好嘢共同分享

用咗一次,覺得皮膚亮白同滑咗唔少,排毒有d料到

引用:
原帖由 蛇馬lu 於 2021-3-31 05:19 PM 發表

俾人導買野
排毒會唔會爆瘡?

引用:
原帖由 clare311 於 2021-4-7 12:54 PM 發表

用咗一次,覺得皮膚亮白同滑咗唔少,排毒有d料到
亮白!很想要!戴口罩之後塊面就暗灰咗好多,
你用係一星期一次?

引用:
原帖由 kanolee 於 2021-4-7 04:01 PM 發表

亮白!很想要!戴口罩之後塊面就暗灰咗好多,
你用係一星期一次?
真的亮白,試!買!yes一星期一次就ok

引用:
原帖由 kanolee 於 2021-4-1 04:05 PM 發表

本身係cream狀嘅,遇到空氣會起泡泡,幫皮膚注氧
https://www.facebook.com/valmonthongkong/posts/2837221609882042
唔講唔知出咗面膜,我淨係聽過detox排毒面霜,想試下
比較乾都用到嗎?

引用:
原帖由 chilong2233 於 2021-4-12 05:53 PM 發表

唔講唔知出咗面膜,我淨係聽過detox排毒面霜,想試下
比較乾都用到嗎?
就係detox cream個系列出嘅面膜
個mask因為掂到空氣會起泡泡,所以叫泡泡麵膜。cream狀ga,肌質比較乾都用

引用:
原帖由 kanolee 於 2021-4-7 04:00 PM 發表

排毒會唔會爆瘡?
唔會,佢唔係去角質個種排毒,正常係唔會有爆瘡反應

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]