• 瀏覽: 15,896
  • 回覆: 136
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Alcloud 於 2021-3-29 03:49 PM 發表

上星期三四五我男朋友都話自己要加班,冇時間同我食飯睇戲行街之類……
咁我到理解,男人事業為重係好事,咁我作為女朋友都想支持下佢
上星期四我去佢公司打算接佢放工,一齊去食宵夜,點知佢公司已經熄晒燈,一個人都冇,我打比佢,佢話五分鐘之前走咗人……好啦算啦
星期五我再去多次,今次早少少去,佢公司仲有人,我咪問下佢係唔係度, ...
你不如考慮下同男朋友一齊打機?好多男人其實對另一半唔多要求,只係想有啲個人時間,但係啲女人要24小時陪住

熱賣及精選
消消火,慢點咯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亞倫DotG 於 2021-3-30 03:04 PM 發表

你不如考慮下同男朋友一齊打機?好多男人其實對另一半唔多要求,只係想有啲個人時間,但係啲女人要24小時陪住
返工又唔係一齊,住又唔係一住,咁仲有乜時間?

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-3-30 10:45 AM 發表

係幾個男人向前同你解釋咁多,都係愛你嘅表現。
下次講好,有咩心水新game出,你自己約FD去食飯,逛街咪得囉。
要珍惜。
我真係冇唔比佢打機,但係唔好呃我囉

引用:
原帖由 Yroinoi 於 2021-3-30 03:19 PM 發表

返工又唔係一齊,住又唔係一住,咁仲有乜時間?
啱呀,平時已經冇時間,打埋機仲邊有時間見,任佢打機,佢一定唔會記得我

你自己咪講左囉,其實你唔單止覺得佢講大話呃你wo
你仲想講佢打機打到唔理你
1.不過我作為女朋友黎講,公道d講句,佢講大話係佢唔岩
但你自己都好應該檢討下點解佢要呃你
2.同埋你文字已經有埋怨佢有買新機,老實講句,買新機關你咩事?佢用你錢買?
3.你講佢打到興起唔理你,你又知唔知咩叫掃興?

一個去埋怨人,無檢討自己既人,其實都好有問題
不喜勿插

九成九幾條友叫完G去老麥打機傾賽後報告。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pizza_blue 於 2021-3-30 03:47 PM 發表

你自己咪講左囉,其實你唔單止覺得佢講大話呃你wo
你仲想講佢打機打到唔理你
1.不過我作為女朋友黎講,公道d講句,佢講大話係佢唔岩
但你自己都好應該檢討下點解佢要呃你
2.同埋你文字已經有埋怨佢有買新機,老實講句,買新機關你咩事?佢用你錢買?
3.你講佢打到興起唔理你,你又知唔知咩叫掃興?

一個去埋怨人,無檢討自己既人,其實都好有問題
不喜勿插
佢一打機就會痴晒線,有幾次星期五打到星期日中午先記起要瞓覺,瞓醒就返工,放工就打機,咁都要比佢打?

引用:
原帖由 Alcloud 於 2021-3-30 03:35 PM 發表

我真係冇唔比佢打機,但係唔好呃我囉
明。
講好,以後就無事啦。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Alcloud 於 2021-3-30 04:13 PM 發表

佢一打機就會痴晒線,有幾次星期五打到星期日中午先記起要瞓覺,瞓醒就返工,放工就打機,咁都要比佢打?
咁究竟你係擔心佢既健康定因為佢唔理你所以有怨言?
咁應該就未必係關mh事?係佢一直以黎既習慣啦
咁呢個係你地既相處模式問題wo
同埋係段文字入面,我睇得出你怨好多樣野囉

都係想有自己自由時間jeh

回覆 引用 TOP

係咪之前佢同fd打 被你罵到好金 所以今次偷偷地打

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Alcloud 於 2021-3-30 04:13 PM 發表

我唔信,
星期五打到星期日中午才記得訓教 ?
橫誇左兩日兩夜打機 48 小時無訓過教 ??
有無吹水?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Alcloud 於 2021-3-30 03:35 PM 發表

啱呀,平時已經冇時間,打埋機仲邊有時間見,任佢打機,佢一定唔會記得我
樓主, 你是左邊白衫 或是 右邊黑衫那個 ?? 很美 ....~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]