• 瀏覽: 17,031
  • 回覆: 135
  • 追帖: 1
呢期個個都話要去 Staycation Staycation Staycation
我都用咗唔少錢係 Staycation 上面,其實我真係唔明有愉乜好玩,拎兩件衫,洗一大筆錢,去住酒店,再洗一大筆錢叫 room service,點解唔留多啲錢,下次去旅行洗多啲?
ANYWAY,女朋友要都冇計,咪當係出去瞓一晚。
不過呢排好似又話唔興 Staycation,變成 Selfcation,即要乜「學習自己獨處時間」「學識自己同自己溝通」
我原先都冇乜問題,但係點解要我俾錢呢?
之後佢 SEND 咗一堆嘢俾我,原來佢已經 Plan 好晒呢個星期四五就去,除咗酒店錢之外,仲有乜 workshop,晚餐錢……幾樣嘢夾埋都 7,000-8,000 玩兩日,仲要 全 部 都 係 我 俾 錢!!
想要 Chill 想要休息自己俾錢呀?我又冇份玩,佢又要我俾錢?
家下啲女人真係唔係都咁自私?

佢話要住呢間,成三千幾

熱賣及精選
引用:
原帖由 打工黃帝 於 2021-3-29 12:21 PM 發表

呢期個個都話要去 Staycation Staycation Staycation
我都用咗唔少錢係 Staycation 上面,其實我真係唔明有愉乜好玩,拎兩件衫,洗一大筆錢,去住酒店,再洗一大筆錢叫 room service,點解唔留多啲錢,下次去旅行洗多啲?
不過呢排好似又話唔興 Staycation,變成 Selfcation,即要乜 ...
你咪幫佢 BOOOK 埋房囉,當日上去送啲驚喜囉,話唔定你會有驚冇喜

引用:
原帖由 打工黃帝 於 2021-3-29 12:21 PM 發表

不過呢排好似又話唔興 Staycation,變成 Selfcation,即要乜 ...
點解佢要玩,要你比錢??女朋友又唔係老婆

引用:

其實我真係唔明有愉乜好玩,拎兩件衫,洗一大筆錢,去住酒店,再洗一大筆錢叫 room service,點解唔留多啲錢,下次去旅行洗多啲?
ANYWAY,女朋友要都冇計

自己無能用,比條女用狗帶拖住行,仲好意思講岀嚟…

引用:

多得你呢啲廢柴港男做壞規矩!
港女越來越有恃無恐

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2021-3-29 12:34 PM 發表

其實我真係唔明有愉乜好玩,拎兩件衫,洗一大筆錢,去住酒店,再洗一大筆錢叫 room service,點解唔留多啲錢,下次去旅行洗多啲?
ANYWAY,女朋友要都冇計

自己無能用,比條女用狗帶拖住行,仲好意思講岀嚟…
錢我有,又願意比佢洗,係覺得浪費錢,你呢啲單身有乜資格出聲

引用:
原帖由 打工黃帝 於 2021-3-29 01:02 PM 發表

真係”願意”嘅,就唔會比完之後又要唱/怨條女啦~~

仁肺兒畢治滋~~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2021-3-29 02:02 PM 發表

真係”願意”嘅,就唔會比完之後又要唱/怨條女啦~~

仁肺兒畢治滋~~
中文都唔識打,小學未畢業?

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-3-29 12:45 PM 發表

多得你呢啲廢柴港男做壞規矩!
港女越來越有恃無恐
當你有女朋友再出聲

樓主我明白你呀,啲「師兄」講風涼說話就得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 打工黃帝 於 2021-3-29 01:02 PM 發表

你都好慘下,你女友用咁嘅方法逼你放過佢……

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

呢d Staycation真係害死人 仲貴過去旅行

回覆 引用 TOP

扮搵PTGF去房約佢

回覆 引用 TOP

唔好比錢寵壞佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 打工黃帝 於 2021-3-29 02:33 PM 發表

當你有女朋友再出聲
食女多過你食飯啦
我放埋你篇野上個group個個笑7你
話你呢啲廢柴港男遲早戴綠帽
到時你千奇唔好分手放個女人出黎害人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]