• 瀏覽: 1,952
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
究竟係咩心態?
同個男人一齊十幾年,而佢又受老母唆擺搬咗返去三幾年,其間有搵個男人傾,但佢不斷逃避,唔肯解決,仲不斷話我忍唔到就去搞離婚,最終終於申請咗離婚,連庭都上埋,但佢都可以若無其事。
我明白一隻手掌拍唔响,十幾年間,大家都有問題,但去到今時今日,個反應都可以咁,究竟仲想玩咩

熱賣及精選
引用:
原帖由 酒店灰樹根 於 2021-3-29 10:24 AM 發表

究竟係咩心態?
同個男人一齊十幾年,而佢又受老母唆擺搬咗返去三幾年,其間有搵個男人傾,但佢不斷逃避,唔肯解決,仲不斷話我忍唔到就去搞離婚,最終終於申請咗離婚,連庭都上埋,但佢都可以若無其事。
我明白一隻手掌拍唔响,十幾年間,大家都有問題,但去到今時今日,個反應都可以咁,究竟仲想玩咩
佢出面有其他女人
對你既野根本唔會上心

你用唆擺呢個字唔恰當,當初你咪又係唆擺佢離開媽媽。

我無研究佢有無第二個

借問句,點為之我唆擺佢離開原生家庭? 願聞其詳

引用:
原帖由 酒店灰樹根 於 2021-3-29 10:24 AM 發表

究竟係咩心態?
有冇仔女?

引用:
原帖由 酒店灰樹根 於 2021-3-29 01:59 PM 發表

我無研究佢有無第二個
可能性好大~

引用:
原帖由 哪吒 於 2021-3-29 04:42 PM 發表

可能性好大~
不再重要,都離婚啦…只係佢咩心態

引用:
原帖由 哪吒 於 2021-3-29 04:41 PM 發表

有冇仔女?
有一個小朋友

引用:
原帖由 酒店灰樹根 於 2021-3-29 04:57 PM 發表

不再重要,都離婚啦…只係佢咩心態
係囉唔好諗佢重新開始~

引用:
原帖由 酒店灰樹根 於 2021-3-29 04:58 PM 發表

有一個小朋友
小朋友有幾大?

引用:
原帖由 哪吒 於 2021-3-29 05:04 PM 發表

小朋友有幾大?
9歲啦

引用:
原帖由 哪吒 於 2021-3-29 05:03 PM 發表

係囉唔好諗佢重新開始~
🤦‍♀️ 只係佢若無其事得好討厭

咩玩咩? 佢成個態度咪就係想離婚囉

引用:
原帖由 路邊灰湯圓 於 2021-3-29 11:51 PM 發表

咩玩咩? 佢成個態度咪就係想離婚囉
點解仲可以若無其事咁出現?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]