• 瀏覽: 14,398
  • 回覆: 142
  • 追帖: 3
.

熱賣及精選
小心處理,因試過後,你會返唔到轉頭

我明, 我唔想因為一時衝動, 輸左頭家, 但個心就係有好奇心想去試............

引用:
原帖由 chitchat123 於 2021-3-29 10:06 AM 發表

我已婚, 有一個小朋友, 有日返工無聊搵人傾下計, 
搵到一個個樣唔差, 又幾岩傾既人, 
對方已婚, 有一個小朋友, 但同佢老婆關係麻麻, 
傾傾下佢話想搵一個情人, 問我有冇機會同佢發展?

佢會搵情人係因為另一半係生活同性方面都問題,
而我, 同老公無問題, 但係個心會有小小想試下, 
見一見, 點解我會有禁既感覺?
因為開心仲有人對我有興趣?
定係個種新鮮感?
定係 ...
西浪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chitchat123 於 2021-3-29 10:39 AM 發表

我明, 我唔想因為一時衝動, 輸左頭家, 但個心就係有好奇心想去試............
呢樣係正常,未試過當然想試!所以要小心

回覆 引用 TOP

有一次就會有第二次 頭家預散 樓主考慮清楚

引用:
原帖由 chitchat123 於 2021-3-29 10:06 AM 發表

我已婚, 有一個小朋友, 有日返工無聊搵人傾下計, 
搵到一個個樣唔差, 又幾岩傾既人, 
對方已婚, 有一個小朋友, 但同佢老婆關係麻麻, 
傾傾下佢話想搵一個情人, 問我有冇機會同佢發展?

佢會搵情人係因為另一半係生活同性方面都問題,
而我, 同老公無問題, 但係個心會有小小想試下, 
見一見, 點解我會有禁既感覺?
因為開心仲有人對我有興趣?
定係個種新鮮感?
定係 ...
PM嘛,黎

回覆 引用 TOP

唔好傻啦!之所以揀你,係因為睇中你係人妻,無手尾跟

如果他話自己同老婆係生活、性生活好如意,你仲會唔會心動!哈哈

姊妹們,大家作為女人,唔好益左衰男人,亦唔好搞cheap 自己

作為男人可以講妳知,因為妳有老公同仔女,佢只係想食下有感情嘅免費餐,然後冇手尾跟

樓主可以同對方講你老公都想嘗試下佢太太

不要美金,只愛黃金 !!
引用:
原帖由 simanlam 於 2021-3-29 11:08 AM 發表

有一次就會有第二次 頭家預散 樓主考慮清楚
明白 絕對唔會想頭家散

引用:
原帖由 麵包與愛情 於 2021-3-29 12:30 PM 發表

唔好傻啦!之所以揀你,係因為睇中你係人妻,無手尾跟

如果他話自己同老婆係生活、性生活好如意,你仲會唔會心動!哈哈

姊妹們,大家作為女人,唔好益左衰男人,亦唔好搞cheap 自己
講得好好, 多謝你

引用:
原帖由 中午Cute馬桶 於 2021-3-29 01:00 PM 發表

作為男人可以講妳知,因為妳有老公同仔女,佢只係想食下有感情嘅免費餐,然後冇手尾跟
冇手尾跟呢個講得好岩, 我唔可以因為聽幾句甜言蜜語就心郁

引用:
原帖由 chitchat123 於 2021-3-29 01:48 PM 發表

講得好好, 多謝你
你會心動,證明你多少對他有好感
保護自己,請遠離他,最好之後都完全唔聯絡,因為你玩唔起輸唔起

對住渣男,女人只要動了心就註定會輸得好徹底

回覆 引用 TOP

我估佢想當你係免費雞,食完拍吓蘿友就走!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]